Lovagló pozíció megfelelő a szüzességem elvesztésére?
Még szűz vagyok, és tervezem, hogy hamarosan elveszítem a szüzességem. Azt kértem a sráctól, hogy mivel nekem ez lesz az első, ezért lovagló pozíció lenne, én lennék felül, úgy hallottam hogy ez jobb, mert a nő szabályozni tudja, hogy a hímvessző milyen mélyre hatoljon. Csak óvszert használnánk. Ebben a pozícióban mennyire kell félnem a teherbeeséstől?
19/L
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3544..
csak nem te vagy az?
A gond ott van, hogy te "EGY" srácnak mondod és nem A "srácnak"
"Nem véletlenül csinálják így a mesterséges megterméknyítéseket sem."
az úgy ütött rendesen:D:DDD:D:D:D:D nem fecskendővel spriccelik be a nő szervezetébe a spermát:DDDDDDD:
am tény, h a gravitáció valamilyen mértékben beleszól. de abszolút nem meghatározó dolog. szval olyan nincs, h valaki a gravitáció miatt nem esett teherbe.
Amerikában amedőségklinikákon így csinálták, (a méhbe való bejuttatást) asszem Mo-n nálunk elég alápárnázott csípóvel feküdni 30 percet.
De higgy nekem, elég sok teherbeesni akaró leendő anyukával beszéltem, és a gyertyaállás után ez a második leghatásosabb :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!