Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ribancnak számítok/számítanék...

Ribancnak számítok/számítanék ha lefeküdnék az egyik legjobb fiúbarátommal pedig nem is vagyok belé szerelmes? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és szűz...és kezdem gáznak érezni de sosem jön össze semmi... ez a fiú belém van zúgva és le akar velem feküdni...én nem vagyok belé szerelmes egyáltalán, még azt sem mondanám hogy kinézetre bejön de a bensője az ami nagyon megfog/megfogott...még csókolózni sem csókolóztam soha de ő megadná amire vágyom. Szerintetek?
2012. okt. 16. 00:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Azt hittem idáig, hogy csak a férfiak gondolkodnak így. Egy világ omlott össze bennem.

Mellesleg szerintem nem vagy az, csak kíváncsi.

2012. okt. 16. 01:03
 12/25 anonim válasza:
40%
Én is így vagyok ezzel, csak fiúként. Bár lenne már valaki, lassan 23 leszek és hatalmas szeretetéhségem is van a szexhiányról nem is beszélve. Ha nekem lenne olyan mákom, hogy egy kedves lány felajánlaná, hogy lefekszik velem már belemennék, pedig régebben még én is a nagy Őre vártam, de már nem hiszek a mesékben, felnőttem.
2012. okt. 16. 01:10
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

Önértékelési gondjaid vannak. Nekem is volt. Sokáig nem volt barátnőm és azt láttam, hogy az ismerőseimnek meg van. Aztán azóta rájöttem, hogy hülyeség azon görcsölni, hogy másnak mi van vagy mi nincs. Persze azóta van már feleségem, de most meg görcsölhetnék olyanokon, hogy másnak milyen autója, háza vagy egyebe van.

Ezekre nagy ívben teszek, nem érdekelnek ennyire a külsőségek. Az a fontos, hogy jól érezzem magam.

Honnét tudod, hogyha elveszted akkor jobban fogod magad érezni?

Biztos, hogy nem.

2012. okt. 16. 01:10
 14/25 anonim ***** válasza:

Irígykedem a asira! Szerencsés ürge lehet!

Ha nem jön össze, írj!

2012. okt. 16. 01:12
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem számítasz annak. Ha mindkettőtök előtt tiszta, hogy ki mit akar, akkor csak rajtatok múlik.
2012. okt. 16. 02:40
 16/25 anonim ***** válasza:

Ne add oda. Meg fogod bánni.

Én is nagyon sajnálom, hogy úgy veszítettem el ahogy 17 évesen fiúként.

Hidd el ha odaadod egy jöttmentnek, akkor bánni fogod később, amikor tényleg szerelmes leszel. Nem véletlenül mondják, hogy az első szerelem az maradandó. Szerintem ha nem az adott "első szerelem" illetővel veszted el, sosem lesz az az igazi 1st love. Nekem nem volt meg legalábbis az a feeling...

Sok sikert és vigyázz magadra.

2012. okt. 16. 03:17
 17/25 anonim ***** válasza:
Jobb szerelemből, főleg a csajnak, de ha kicsit vonzódsz hozzá az már jó. Te életed, ha már nagyon úgy érzed, hogy ki akarod próbálni, akkor csináld. Viszont, apránként lehet jobb kezdeni, előbb csak csók, stb., ...
2012. okt. 16. 08:30
 18/25 kicsiZoli ***** válasza:
0%
Már így is ribizli vagy, hogy megkérdezted. Remélem tudtam segítení.
2012. okt. 16. 11:27
 19/25 anonim ***** válasza:

ribanc akkor vagy, amikor megfordul a fejedben.

vagy ha úgy érzed, akkor sem vagy ribanc, ha 100at leszoptál az erdőben.

te húzd meg az értékrended, ne szavazással döntsd el, mi a jó neked.

mellesleg, ha a véleményem kérdezed, szomorú, hogy még az ilyen lányok is idővel ribancokká válnak.

szóval tedd ahogy jónak látod, úgyis m.n.k.

2012. okt. 16. 14:42
 20/25 anonim ***** válasza:
48%
Feküdj le vele tudom mijen amikor nem találaz ember partnert. Persze tőkjó a szerelmedel csinálni romantikus meg minden. De az egyedul lét szar inkáb élj nemi életet mint várd az igazit a szerencsésebek 13évesen elkezdik a pekhesebek 23évesen is szüzek. Megha bele szeretsz valakibe atol még nembizti hogy kőlcsőnős meg későb bele szeretshetsz a szex az érzelmi reakciokat is kivált.
2012. okt. 16. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!