Ribancnak számítok/számítanék ha lefeküdnék az egyik legjobb fiúbarátommal pedig nem is vagyok belé szerelmes? Bővebben lent!
Azt hittem idáig, hogy csak a férfiak gondolkodnak így. Egy világ omlott össze bennem.
Mellesleg szerintem nem vagy az, csak kíváncsi.
Önértékelési gondjaid vannak. Nekem is volt. Sokáig nem volt barátnőm és azt láttam, hogy az ismerőseimnek meg van. Aztán azóta rájöttem, hogy hülyeség azon görcsölni, hogy másnak mi van vagy mi nincs. Persze azóta van már feleségem, de most meg görcsölhetnék olyanokon, hogy másnak milyen autója, háza vagy egyebe van.
Ezekre nagy ívben teszek, nem érdekelnek ennyire a külsőségek. Az a fontos, hogy jól érezzem magam.
Honnét tudod, hogyha elveszted akkor jobban fogod magad érezni?
Biztos, hogy nem.
Irígykedem a asira! Szerencsés ürge lehet!
Ha nem jön össze, írj!
Ne add oda. Meg fogod bánni.
Én is nagyon sajnálom, hogy úgy veszítettem el ahogy 17 évesen fiúként.
Hidd el ha odaadod egy jöttmentnek, akkor bánni fogod később, amikor tényleg szerelmes leszel. Nem véletlenül mondják, hogy az első szerelem az maradandó. Szerintem ha nem az adott "első szerelem" illetővel veszted el, sosem lesz az az igazi 1st love. Nekem nem volt meg legalábbis az a feeling...
Sok sikert és vigyázz magadra.
ribanc akkor vagy, amikor megfordul a fejedben.
vagy ha úgy érzed, akkor sem vagy ribanc, ha 100at leszoptál az erdőben.
te húzd meg az értékrended, ne szavazással döntsd el, mi a jó neked.
mellesleg, ha a véleményem kérdezed, szomorú, hogy még az ilyen lányok is idővel ribancokká válnak.
szóval tedd ahogy jónak látod, úgyis m.n.k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!