Ribancnak számítok/számítanék ha lefeküdnék az egyik legjobb fiúbarátommal pedig nem is vagyok belé szerelmes? Bővebben lent!
Ribanc akkor vagy ha fizet xD
Irigylem a csávót.
Szerintem várj még vele, mert csak csalódni fog benned. Te meg majd megtalálod azt, akit szeretni fogsz, és úgy te is jobban fogod majd élvezni.
Ezt csak így mellékesen megsúgom: én 19-20 éves barátnőt szeretnék, és nem bánnám, ha szűz lenne. Inkább örülnék neki.
Nem. Amúgy meg ha valaki azt mondja, hogy igen akkor sincs semmi. Élj úgy ahogy neked jó. Feküdj le vele ha akarsz, csak légy vele őszinte milyen kilátásaitok vannak.
21/N
ha nincs más a környéken aki udvarol, vagy neked tetszik valaki akkor feküdj le vele nyugodtan.
de én mondjuk má ha 19éves koromig vártam hogy szűz maradjak, akkor nem egyéjszakásban veszteném el érzelem nélkül...
hát amúgy én is úgy mondom ezt hogy 22 vagyok és még sehol nem tartok, csak egy csóknál.
és én se tartom magam rondának, sokan kedvesnek tartanak, de mégse volt még csajom...néha én is furcsának érzem, de végülis megvagyok anélkül is :)
Szerintem egyáltalán nem a selejtességedre utal, hogy egy olyan kincset, mint a nemiséged, nem akarsz az első szembejövőnek felkínálni... Igaza volt annak, aki azt írta, hogy ha eddig tudtál várni, akkor már érdemes addig várni, amíg szerelemben tudsz együtt lenni valakivel. Ja és még valami: mitől lenne gáz 19 évesen szűznek lenni? Attól, hogy ez árad körülötted? És azt tudod, hogy ugyanabban a társadalomban, ahol szerinted gáz 19 évesen szűznek lenni, milyen sokan visszasírják a szüzességüket, és szeretnék visszacsinálni az életüket? Nem gáz az agyunkat is használni az egyéb testrészeinken kívül, úgyhogy még egyszer: nem vagy selejt, és ezért aztán pláne nem...
Ja és még valami: nem tudom, hogy minek számítanál, ha lefeküdnél vele, de hogy átvernéd, az biztos. Ő szerelmes beléd, ha ezt tudva lefekszel vele, azt kommunikálod, hogy benned is megmozdult valami. Hiába mondod el, hogy nem, neked csak a szex kell tőle, ő akkor is azt fogja gondolni, hogy szerelmes vagy belé, csak még magadnak sem vallod be, és csak várnia kell türelmesen... Bocs, de a lelkes szerelmesek (fiúk, lányok egyaránt) már csak ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!