A facebook korszakba mi ez a "gáz ha szűz a pasi" diszkrimináció?
Szerintem is ritka szánalmas, ahogy a sok szűz pö.cs összegyűlt itt aztán megy a rinya:D
Vesztesek:D
Nem értem miért lenne ez pont a "facebook korszakra" jellemző. Idióták mindig is voltak, lesznek is. Akinek csepp esze van, az most sem így gondolkodik. Bár tény, hogy mostanában egyre több a hülye.
Nekem jó pár éve volt egy ismerősöm, aki azért nem jött össze egy szűz sráccal, mert "tudod kinek kell az olyan"... azt hittem, az agyam eldobom. Különben meg egy tök normális srác volt.
Aztán jött egy paraszt akibe belezúgott, lefeküdt vele aztán a srác közölte vele, h "ja am te voltál az első". Na itt jó nagyot kacagtam. :D
22:18
Tenni senki sem tud ellene. Azért mert 10en azt mondják hogy ez így nem jó, azért még 1000 birka mondja azt hogy de igen jó. Birkákban meg nagy az összetartó erő, meg a csordaszellem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!