Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek vonzó ha egy lány...

Szerintetek vonzó ha egy lány SZŰZ?

Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 14:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

hm érdekes kérdés.szerintem nagyon aranyos,ha egy nő szűz,dehát ez is olyan dolog,hogy pl. megismerkednék egy dögös 25-össel,aki szűz...ilyen meg úgy sincs...de szerintem az maga a menyország lenne...szerintem annak még a csillagokat is lehoznám az égről :))))

24/F

2012. okt. 13. 16:49
 12/22 anonim ***** válasza:
12%
és semmit nem tudna ami a szexet illeti.. arról nem is beszélve, h ráérez az ízére, és nem akar egynél megállni.:)
2012. okt. 13. 17:31
 13/22 anonim ***** válasza:
és ezt lányként mondom....
2012. okt. 13. 17:31
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy nem feküdt végig a fél várossal,és hogy 14-15 éves csitriként sem hempergett senkivel nagy "szerelemből", az vonzó,mert van tartása,ha valaki 17-20 évesen még szűz általában pozitív,de nem a szüzesség miatt hanem valószínűleg tulajdonságai,értékrendje,gondolkodásmódja miatt miatt.Ez vonzó, a lány akiben szinte tapsolni lehet mire 20 éves lesz meg undorító,bottal sem piszkálnám meg.
2012. okt. 13. 18:40
 15/22 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem igen :$ én is szűz vagyok, lehet ezért:) de nem is akarnám olyannal elveszíteni aki már egy csomó fiúval csinálta. Inkább valakivel akivel elsők vagyunk egymásnak :) szóval hatalmas plusz pont :)) 20/f
2012. okt. 13. 22:14
 16/22 anonim ***** válasza:
30%

Nah ez csak és kizárólag 'attól' :D függ. Szóval nekem senki ne mondja, hogy egy prűd, szürke kis egér CSAK a szüzessége miatt lesz vonzó. Persze egy nemszűz is lehet szürke, de a prűdség valszeg 'leválik' róla.

16 éves lány vagyok,szűz vagyok, és amondója vagyok,hogy ha a szüzességünkkel akarunk hódítani, valahogyan ki kell használni...értem itt pl aza tipikus félénk,ártatlan tekintet, az ajkak fényesítése halványrózsaszínre, ezek úgymond ki hozzák az 'ártatlan nőt'. Viszont ha van barátunk, -szerintem- jó az, ha kimutatjuk a vágyat, nah értitek :D szóval ez mind SZEMÉLYISÉGFÜGGŐ!

2012. okt. 13. 22:28
 17/22 anonim ***** válasza:
na én első voltam az exemmel, én is neki.. aztán ott minden volt, csak egymás tisztelete, szeretete nem, úgyh ez semmit, de semmit se jelent...... fel van fújva az egész....
2012. okt. 13. 22:44
 18/22 anonim ***** válasza:

igen :)

24F

2012. okt. 14. 17:09
 19/22 anonim ***** válasza:

ha jól ki lehet vele jönni, tehát személyiségünk találna

és kb. korban hozzám illő lenne, én is lehoznám a csillagokat és feleségül is vennem :).

Örülök , hogy még vannak ilyen lányok kik becsülik önmagukat és nem adják csak úgy oda magukat egy apró fellánglás miatt.

24f

2012. okt. 14. 17:14
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem is fogom..azt nagyon ki kell érdemelni..: )
2012. okt. 15. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!