Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így sosem leszek vonzó egy lány számára sem?
Sovány, alacsony fiú vagyoké és az a problémám, hogy hiába próbálkozom sehogy sem tudok egy-két kilónál többet felszedni magamra. TArtok tőle örökre egy gyenge, kisfiú testben szenvedhetek és persze a lányoknak sem fogok kelleni.
Nem mondom, hogy nem tetszettem volna lányoknak, de csa képet láttak rólam és többnyire az arcomról. Ráadásul akiknek bejöttem ilyen kis 13-15 éves lányok voltak. Ebből kettő szerelmet is vallott ahogy meglátta képem. Elég vicc, de mit kezdjek az ilyen komolytalansággal, amikor felnőtt vagyok és már normális kapcsolatra vágyom, de amíg a testemet nem tudom legalább férfiasan erőssé, izmossá tenni, addig rosszul érzem magam a testemben és a lányok is elutasítanak. :(
Nézd. Biztosan akad olyan lány, akinek ÍGY TETSZEL ahogy vagy. De nehéz dolgod lesz amíg magadat nem fogadod el.
Hidd el, 'izmosodni' nem olyan nehéz. Nem kell full izmosnak, kigyúrtnak lenni. A legtöbbnek az sem jön be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!