Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudnám fájdalommenteseb...

Mosómacimedve kérdése:

Hogyan tudnám fájdalommentesebbé tenni az első szexet? Miért lehet az oka annak hogy ennyire fáj?

Figyelt kérdés
a barátommal már "féligmeddig" lefeküdtünk, de annyira fájt hogy abba kellett hagyni, már amikor "berakta". 3nap lteltével meginz próbálkoztunk de most mégjobban fájt, így megint abbahagytuk, azt hittem belehalok komolyan.velem van a hiba?

2012. okt. 12. 23:35
 1/3 anonim ***** válasza:
nagyon rá stresszelsz, sok sok előjáték, mert ezek szerint eddig nem volt elegendő.
2012. okt. 12. 23:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ügyetlenek vagytok. Nem izgulsz fel eléggé, ráadásul feszült vagy. Mivel volt már rossz élményed, ezért idegessé is tesz az újabb próbálkozás, ami még nehezebbé teszi az egészet.

Csináljátok azt, hogy pettingeltek, de nem azzal a szándékkal, hogy le is feküdjetek. Így nem lesz benned feszültség. Csak akkor feküdjetek le, ha már annyira felizgultál, hogy nem tudod kibírni. A jól végzett orális szex sokat tud segíteni. Ha ügyetlen benne a barátod, akkor előbb tanítsd meg rá. Nyalás közbeni ujjazással egyrészt jól fel is izgulsz, másrészt kicsit tágít is előtte.

Minden a pettingen múlik. Nem benned van a hiba, hanem kettőtökben. (igazából a fiúban, de mivel gondolom tapasztalatlan, így ezt nem lehet felróni neki)

2012. okt. 12. 23:39
 3/3 anonim válasza:

Én már 5 éve szexelek, de még mindig szükségem van előjátékra, és így is fáj egy olyan 1-2 percig, utána ellazulok és benedvesedem.

Két dolgot tudok tanácsolni neked:

1. Az elején használjatok síkosítót

2. Gyakorolj otthon vibrátorral, nem muszáj bekapcsolni, de a behatolás utáni ellazulást tudod vele próbálgatni.

Nekem ez sokat segített.

2012. okt. 13. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!