Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy szeressek ki belőle vagy...

Hogy szeressek ki belőle vagy megtegyem? Szeretem még ezek után is

Figyelt kérdés

2 éve megismertem egy srácot,akibe beleszerettem,ahogy rajtam kívül az összes lánynak bejön,aki meglátja,mert nagyon helyes.Csak az a gond,hogy ezt ki is használja,mert folyton kalandjai vannak és minden barátnőjével szakít,miután lefekszik velük...Elég sokat beszélgettünk és a nyáron egyszer teljesen rám mászott,alig bírtam leállítani.Utána még próbálkozott,de nem akartam egy egyéjszakás kalandban elveszíteni a szüzességemet,akármennyire is szerettem Őt.

1 hónapja kettesben voltunk és megkérdezte,hogy mennyiért feküdnék le vele.Mondtam,hogy annyi pénze még neki sincs és hagyjon ezzel békén,de közölte,hogy bármennyit fizetne,tudja,hogy a családunk nem él jól,így nekik is tudnék segíteni,elég sok problémánk megoldódna és csak egy éjszaka lenne.Akkor elküldtem a fenébe,de azóta folyton ajándékokat küld,elintézett nekem pár dolgot és hívogat meg a barátaimmal üzenget.

Még azok után is szeretem,hogy fizetni akart azért,hogy vele legyek...Mindenki előtt tagadom,de ez az igazság és én is vele akarok lenni.De nem akarom,hogy azt higgye,sikerült elcsábítani...

Nem tudom,hogy mégis mit csináljak.A legjobb barátnőm szerint ha ennyit küzd értem,akkor csak nem egy éjszakára kellek neki.De mi van,ha igen?!

Szeretem és csak rá gondolok,mindenről ő jut az eszembe.

Most elolvastam a ma írt sms-ét és elhívott vacsorázni és megígérte,hogy csak vacsora lesz,nem fog nyomulni.És elszeretnék menni,de túl büszke vagyok vagy nem tudom.

Fogalmam sincs arról,hogy mit csináljak...

2012. okt. 6. 18:03
 1/4 anonim válasza:

"ha ennyit küzd értem,akkor csak nem egy éjszakára kellek"

Ne haragudj,de ennek köze nincs a küzdelemhez.

Le akar fektetni valahogyan és ezért bármire hajlandó.Ha arról lenne szó amiben annyira reménykedsz,hogy mégiscsak te vagy az egyetlen,a kiválasztott a sok lány közül akinek valahogy sikerült megkaparintania a srác szívét,akkor nem merészelt volna egy olyan ajánlatot tenni hogy pénzért szex,ez ugyanis olyan mérhetetlenül tiszteletlen és pofátlan,hogy a helyedben szóba nem állnék vele a továbbiakban,nemhogy még elgondolkodjak a lehetőségeken.Kereshetsz kifogásokat,de az igazság az hogy a srác tárgyként kezel,és amint megkapja amit akar nemcsak lelép,de valószínűleg még szét is kürtöli hogy pénzért.Undorító egy srác lehet.

2012. okt. 6. 18:14
 2/4 anonim válasza:
teljesen egyértelmű, hogy te is csak a szexre kellesz neki. Az meg, ogy pénzt ajánl, mert nem vagytok jó anyagi helyzetben több, mint megalázó. Ha nem szeretnéd azt, hogy a szüzességed egy ilyen pasinak add,akkor legjobb lesz, ha elfelejted.
2012. okt. 6. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Azzal, hgy pénzt ajánlott a szexért, konkrétan egy utolsó k*rvának nevezett. Ha ezek után te még le akarsz feküdni vele, talán nem is tévedett nagyot.
2012. okt. 6. 18:37
 4/4 anonim válasza:
Te őrülten belezúgtál egy egoista nőcsábászba. Mivel egyenlőre az egyetlen érték amit benned lát az a szex, így kicsi az esély. Az egoisták egyetlen ellenszere a figyelmen kívül hagyása, más szóval non reaktiv állapot. Bármit érzel, egyszerűen befelé figyelj az érzéseidre, és maradj non reaktiv amikor megkörnyékez. Amennyiben meg tudod tenni mindezt annélkül hogy bármiféle szexuális kapcsolat létrejöjjön köztetek, egy idő után fordul a kocka, és beléd szerelmesedik. Előtte azért gondold át, hogy kell e neked egy önimádó egoista pár. A kölcsönös szerelemnek minden esetben kiszámíthatatlan következményei vannak :-) !
2012. okt. 6. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!