15 eves vagyok es hat baratommal lassan fel eve egyutt vagyok es kivanjuk egymast. Es mind ketten akarjuk hogy meglegyen az elso. Neki is es nekemis. Korai lenne 15 evesen? :-s
Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 20:41
1/11 Menedzser válasza:
Most mi mondjuk meg hogy dugjál vagy ne?
2/11 anonim válasza:
Hát ha nagyon kívánjátok egymást akkor... (habár nem értem hogy kívánhatja ennyire az aki még nem is csinálta).
De én még nem tenném, túl korai :$
4/11 anonim válasza:
Naná ;) én 14 vagyok es mar szexeltem. Ha mindketten akarjatok akkor csinaljatok!
5/11 anonim válasza:
Korai, várj még 1-2 évet! Előző te meg ne lopd a nickem, túlságosan hasolnlít az enyémre
6/11 A kérdező kommentje:
Hat talan igazad lehet.. hogy korai de nincs ojan nap hogy ne mondjuk el egymasnak hogy kivanjuk egymast.. es baratom se nagyon birja mar.. :)) .. hisz 6 honapja egyut vagyunk.. megis ertem mondjuk.. :)
2012. okt. 10. 21:17
7/11 moslekosvodor válasza:
szerintem cumizd le a barátod, akkor lehiggad, addig legalább, amég te megtanulod helyesen leírni az "ojan" szót
9/11 anonim válasza:
Szerintem tanulj meg írni és majd 2 év múlva térj vissza a témára,15 éves vagy egy éretlen gyerek,nem hinném,hogy felelősségteljes,érett és értelmes dolog lenne szexelni,pláne hogy csak ennyi ideje vagytok együtt,és még fogalmad sincs a szerelemről
10/11 kombesz válasza:
CSINÁLJÁTOK én is 15 évesen vesztettem el szarjátok le hogy ki mit mond de ha ennyire szeretnétek mind a ketten akkor hajrá! Csak védekezzetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!