Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok a barátom tűzoltó...

Szűz vagyok a barátom tűzoltó megérti hogy még nem akarom. De akárhányszor smárolunk mindig érzem merevedését, persze úgy teszek mintha nem venném észre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
hogy állja meg ha valakinek feláll?de mindig azt mondja tud várni mert szeret.és akkor hogy bírja amikor feláll valakinek? szar érzés?
2009. aug. 5. 14:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
igen!
2009. aug. 6. 14:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért baj az, ha neki feláll. Inkább örülnél neki, hogy smárolás közben feláll neki, ez ugyanis nem azt jelenti, hogy meg akar d.ugni, hanem pusztán azt, hogy felizgattad. fewlizgult rád, vonzónak tart. Ennek örülnöd kellene!

ha azt mondja, hogy tud várni, akkor hidd el neki. A merevedése ezzel nincs összefüggésben. Miért kellene a merevedést Wmegállni", visszafojtani? Nem kell. Miért, te talán meg tudnád állni, hogy ne nedvesedj egy jó smárolás alatt? Ugye, hogy nem. Akkor ne kívánj a sráctól se lehetetlent.

Inkább élvezd, hogy beindul rád, hogy nem hagyod hidegen. :-)

Kis tanulnivaló a szexről, a szexuális izgalomról:

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. aug. 6. 14:57
 13/13 A kérdező kommentje:
oké köszönöm!
2009. aug. 6. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!