Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok a barátom tűzoltó...

Szűz vagyok a barátom tűzoltó megérti hogy még nem akarom. De akárhányszor smárolunk mindig érzem merevedését, persze úgy teszek mintha nem venném észre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
hogy állja meg ha valakinek feláll?de mindig azt mondja tud várni mert szeret.és akkor hogy bírja amikor feláll valakinek? szar érzés?
2009. aug. 5. 14:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Hogy mi van???
2009. aug. 5. 14:44
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
hogy jön ide az hogy tűzoltó? amúgy nyilván jobb lenne neki ha lefeküdnétek, ha már egyszer áll neki. ha azt mondta tud várni akkor nincs gond.
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem szar érzés de az én barátom is jól tűri.Ez elég hülye kérdés és ahogy kiveszem az írásodból nem lehetsz 15-nél több. de inkább kevesebb vagy és elég hihetetlen hogy ilyen fiatal lánynak tűzoltó a pasia.Mit tegyél:Ha akarod feküdj le vele ha nem akkr meg nem, majd ő megvárja amíg akarod.
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Ebből aki ki tud menni annak gratulálok:) Elég rossz lehet megállni még egy tűzoltónak is.
2009. aug. 5. 14:45
 5/13 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok csak aszámot nem írtam bocs.
2009. aug. 5. 14:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2009. aug. 5. 15:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem akarsz még vele lefeküdni azt meg lehet érteni. Mi lenne ha kielégítenéd a kezeddel vagy másképp? Szerintem az úgy korrekt lenne.
2009. aug. 5. 15:15
 8/13 anonim ***** válasza:
97%
Te most szűzoltót akartál írni,vagy most minek ide ez az extra informéjsön? XD
2009. aug. 5. 16:17
 9/13 anonim ***** válasza:

én is egyből a szűzoltóra gondoltam!!

hát sztem nem lehet neki rossz, de csak kellemetlen, de ha megérti h te még nem akarod, akk sztem nincs gond, várd meg míg te úgy gondolod!

és ezt a tűzoltósat én se értem! attól még h tűzoltó lehet farkangyal!!xDxDxDxD

meh h lehet h 19 éves vagy, és nem tudsz ezekről a dolgokról?:O:O:O:O:O

2009. aug. 5. 17:33
 10/13 anonim válasza:

Na én egy űberidealista vagyok, úgyhogy úgy olvasd a hozzászólásom:

Az nagyon kerály, h. a barátod tűzoltó. Ez nagyon sok mident elárul róla. Szeresd, becsüld és ígértesd meg vele, hogy épségben, de legalább Rád gondolva haajön minden szoli után. Lásd máshogy, mint egy hétköznapi emberkét, ez hozza majd meg a folytatást. Ha igazán szereted, ez böhöm erőt ad neki a melóhoz és a többiek tiszteletéhez is (ezt nem fejteném ki bővebben, de így van).

...ja és legyetek nagyon boldogok, mert ugye ez lenne a lényeg ?

2009. aug. 6. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!