Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Több mint egy éve vagyok...

Több mint egy éve vagyok együtt a barátommal, de még nem szexeltünk. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve együtt vagyok a barátommal.Nagyon vártam, hogy elveszítsem a szüzességem, mert úgy éreztem, hogy elég érett vagyok hozzá, és készen állok rá. Amikor már pár hónapja együtt voltunk, elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy megtegyük.Azt hittem minden simán fog menni, de valahogy nagyon rágörcsöltem, és amikor kb csak 1cm-t volt bennem, már eltoltam magamtól, hogy fáj. Azt hozzá kell tenni, hogy neki kb. 17\5-6cm. Többször próbálkotunk, és amikor ott vagyunk, hogy most megpróbáljuk, akkor rágörcsölök, és egy idő után eltolom magamtól.. Az elején az is fájt, ha egy ujjal ujjazott..Most már ez nem probléma. Viszont az, hogy nem szexelünk már eléggé zavar mindkettőnket, és nem akarom, hogy rámenjen a kapcsolatunk. Lehetséges, hogy ő túl nagy nekem? Egyszerűen már nem tudom mit csináljak. Légyszi csak értelmes hozzászólásokat írjatok , mert nekem ez tényleg fontos! Köszi! L\18

2012. okt. 4. 21:32
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Az első fájni is fog hiddel.. Nekem is fájt és el akartam tolni magamtól a párom de ő nem hagyta magát és belém gyömöszölte.. Lehet akaratos volt de meg érte..

Amugy meg ha úgy állsz hozzá a pároddal hogy "most akkor szexelünk" biztos hogy nem is fog menni.. Játszatok előjátékot és jobban megfogod kívánni majd a végén már csak arra leszel figyelmes hogy benned van.. Előjátéknak pl. szopás,nyalád és vad csókolozás meg a cicijáték..;)

2012. okt. 6. 14:38
 22/31 A kérdező kommentje:

ma 12:02

Szerintem meg ha nem is tudja, hogy hogy értettem, a szövegkörnyezetből kiderül. Nyilván nem azért parázom az egésztől, mert kicsi neki..

Szöszii:

És te nem voltál nagyon ki utána?

Egyszer beszélgettem egy lánnyal, és ő mondta, hogy ő még másnap is rosszul érezte magát, meg hogy közben kb. elsírta magát..stb

2012. okt. 6. 19:42
 23/31 anonim ***** válasza:

""Talán nem vagy még elég fejlett....?" ezt hogy érted? "

Fizikailag.

Még csitri vagy.

22-nek: rendszeresen olvasom az Eropolison a tagok méreteit, és nem ritka az 5 -6 cm kerületű; sokan írják a kerületet IS és az átmérőt IS, hogy egyértelmű legyen. Ma 3,5cm-es kerületű, 1,1 cm-es átmérőjűt olvastam.

2012. okt. 6. 21:45
 24/31 A kérdező kommentje:

"Fizikailag.

Még csitri vagy." Kicsit konkrétabban?

Egyébként még szűz vagyok, úgyhogy nem tudom milyennek kéne lennem ebben az állapotban..:)

2012. okt. 6. 22:13
 25/31 anonim ***** válasza:
Hogy konkrétabban? Még nem olyanok a nemi szerveid, mint egy felnőttnek, pl. mint nekem, aki 36 éves vagyok. Más méretű például. És a hormonműködésed sem olyan. Csináljátok ujjal például, később tárgyakkal, és majd idővel fütyivel. De nem lenne ilyen gondotok, ha nem 18, hanem pl. 28 éves lennél. Szüzen sem.
2012. okt. 6. 23:26
 26/31 Tamás19860515 válasza:

1:Előjáték

2:engedd el magad

3:ne arra gondolj hogy mi lesz ha fájni fog

4:Érzzétek egymást!!!

5:amig görcsölsz nem foggsz szeretkezni

2012. okt. 6. 23:29
 27/31 A kérdező kommentje:

Hát szerintem inkább azzal van gond, hogy nagyon rágörcsölök..

Köszi mindenkinek

2012. okt. 7. 12:12
 28/31 anonim válasza:
Tépjetek be ...pettingeljétek szét magatokat és elmulik a szorongás . Szerintem csak azért nem megy mert rá görcsölsz. na és a betépés nem vicc volt . segit ellazitani megnyugtat és fájni sem fog . legyen zene gyertya szóval szexre hangoló körülmények.
2012. okt. 25. 09:49
 29/31 A kérdező kommentje:
:D Az a helyzet, hogy rám ez a dolog nem hat.. Azért köszi:)
2012. okt. 26. 17:32
 30/31 anonim válasza:

Kicsit fáj utánna de nem érdekelt.:)

Sikerült amugy?

2012. dec. 21. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!