Am már 2 éve vagyunk együtt a bnömel és már nagyon várju kaz elsőt csak van egy probléma hogy hol nálunk nem jó mert mindig van itthon valaki és náluk se jó mert fél hogy ránk nyitnak vlakinek vlami tipp hogy hol legyen az első?
Pfff... hát pedig otthon, ismerős nyugodt környezetben lenne a legjobb... Persze az sem jó, ha közben azon paráztok, mikor jön be valaki...
Hát ha nagyon nincs más megoldás, akkor javasolnám, hogy google-ba írd be, hogy "búvóhely". Jó pár cég foglalkozik azzal, h lakást ad ki pár órára, persze ezért fizetni kell, de ha nincs más lehetőség...
És ha van otthon valaki, akkor mi van? Nyilván nem a szobádban ül a fotelben és titeket figyel. Két éve együtt vagytok, a szex meg ugye természetes dolog...
(Mellesleg én sem bírtam volna ki ilyen sokáig...) */L
Attól függ, hány évesek vagytok. Ha 17-18 körül vagy idősebbek, akkor senkinek semmi kifogása nem lehet ellene, úgyhogy csak vonuljatok el otthon kettesben a szobába, és szerintem nem is fog titeket senki zavarni :) Tudják a családtagok, mit szokott csinálni egy szerelmes pár, és hidd el, nekik se lenne kellemes dolog rányitni egy szeretkező párra, szóval nem hiszem, hogy zavarnának :)
Ha ennél fiatalabbak vagytok, akkor meg várjatok még ugyanannyit, amennyit eddig vártatok, és akkor már érvényes lesz az, amit fentebb írtam :D
Helyesírást LÉGY SZÍVES javítani.
Ha 19 vagy, legyél olyan f*szagyerek, mondd el apádéknak, hogy szeretnél a pároddal K.E.T.T.E.S.B.E.N. eltölteni egy kis időt. Ha nem esik le többszöri hangsúlyozásra sem, na ott baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!