Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Több mint egy éve vagyok...

Több mint egy éve vagyok együtt a barátommal, de még nem szexeltünk. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve együtt vagyok a barátommal.Nagyon vártam, hogy elveszítsem a szüzességem, mert úgy éreztem, hogy elég érett vagyok hozzá, és készen állok rá. Amikor már pár hónapja együtt voltunk, elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy megtegyük.Azt hittem minden simán fog menni, de valahogy nagyon rágörcsöltem, és amikor kb csak 1cm-t volt bennem, már eltoltam magamtól, hogy fáj. Azt hozzá kell tenni, hogy neki kb. 17\5-6cm. Többször próbálkotunk, és amikor ott vagyunk, hogy most megpróbáljuk, akkor rágörcsölök, és egy idő után eltolom magamtól.. Az elején az is fájt, ha egy ujjal ujjazott..Most már ez nem probléma. Viszont az, hogy nem szexelünk már eléggé zavar mindkettőnket, és nem akarom, hogy rámenjen a kapcsolatunk. Lehetséges, hogy ő túl nagy nekem? Egyszerűen már nem tudom mit csináljak. Légyszi csak értelmes hozzászólásokat írjatok , mert nekem ez tényleg fontos! Köszi! L\18

2012. okt. 4. 21:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Többféle síkosítót kell próbálni. Magadat is ujjazd, hogy szokd meg. A 17/5-6 meg nem éppen átlagos főleg a vastagsága bőven átlag feletti.

Nekem is valamivel vastagabb van és néha még gyűrűt is húzok, hogy még nagyobb és keményebb legyen. De van, hogy le kell venni, mert a barátnőmnek így is elég szűk a puncija. :)

2012. okt. 4. 23:02
 12/31 A kérdező kommentje:
Meg fogom próbálni..:) Csak néha már annyira reménytelennek tűnnik az egész..:\ köszönömm:)
2012. okt. 5. 15:37
 13/31 anonim ***** válasza:
Próbáld meg magadnak kitágítani. Egyedül, nyugodt körülmények közt, amikor nem görcsölsz rá, jobban fog menni.
2012. okt. 5. 17:32
 14/31 anonim ***** válasza:

"Csak néha már annyira reménytelennek tűnnik az egész.."

Te erre még nem vagy felkészülve. Szeretnéd, de tudat alatt még nem vagy erre kész. Ezért görcsölsz. Nem kell elsietni mert csak elrontod az elsőt. Ha a barátod szeret, akkor megérti. Nem mindenki "alkalmas" nemi életre 15-18 évesen. Nyugi, ne görcsölj, eljön a te időd is. Addig maradjatok a pettingnél...

2012. okt. 5. 17:45
 15/31 Playmate válasza:
Az én véleményem is hasonló az előzőekhez. Megfelelő alkalommal és helyen kell próbálkoznotok. És nem szabad elsietni sem. Szervezd úgy a dolgokat, hogy (ha lehet) minden tökéletes legyen. Nekünk nőknek más az ilyen helyzet mint egy pasinak. Az elején még félsz, de ha megbízol benne, tudni kell elengedni magad és átadni magad az élménynek. Az első nem fáj, csak nem kellemes szerintem, de utána mégis azt fogod érezni megérte. Ha pedig szeret, türelmes lesz és nem megy rá a kapcsolatotok, hiszen mindkettőtök érdeke, hogy jó legyen. :)
2012. okt. 5. 18:25
 16/31 A kérdező kommentje:
Igazatok van..:) Csak tényleg nagyon szeretném, és érzem, hogy benne van egy elég nagy feszültség emiatt, és nem szeretnék attól félni, hogy esetleg megcsalna-e..(megbízom benne és tudom, hogy nagyon szeret, de nagyon igényli ezt a dolgot..)
2012. okt. 5. 20:26
 17/31 anonim ***** válasza:

9. - "Annyira..:) "

Talán nem vagy még elég fejlett....?

2012. okt. 5. 20:42
 18/31 anonim ***** válasza:
Az 5-6 cm az átmérő?...:-o Csak mert az a félliteres kólásüveg mérete, és igenigen nagy, csak két kézzel lehet átérni. (Sokan a kerületet szokták átmérőnek tartani tévedésből.)
2012. okt. 5. 20:45
 19/31 A kérdező kommentje:

"Annyira..:) "

"Talán nem vagy még elég fejlett....?" ezt hogy érted?

17cm hosszú,5cm széles, ha így jobban tetszik...:)

2012. okt. 6. 10:35
 20/31 anonim ***** válasza:

Időpont tegnap 20:45:

Azért egy 5-6cm kerületű farok elég "gyenge" lenne. 2cm átmérő. hmmmm érdekes kb, mint az ujjam.

Elég egyértelmű amit a kérdező írt.

2012. okt. 6. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!