Ha egy férfi nem kigyúrt, vagy nem az a kimondottan sportos testalkatú, örökre szűz marad?
Ekkora önsajnálattal és önbizalomhiánnyal soha nem is lesz nőd, jobb ha már most elfogadod.
Vagy ha ez nem tetszik, változtass a felfogásodon.
Külső nem lényeg, de ez a felfogás... minden lány számára teljesen lehangoló.
(25/L)
Egyet értek a 11-es válaszolóval!!!
Félnek tőled a nők??? Miért is?
Én csak a magam nevében mondhatom, hogy mindenkinek megvan az elképzelése, hogy milyen palik tetszenek.Nekem pl a magasak,és nem bírnék hozzányúlni egy olyan pasihoz,aki 35 kilógrammos vasággyal.(még akkor se ha én 32 kiló lennék!).A pálcikák nem férfiasak számomra,a gyúrósoktól kiver a víz,utálom a felfújt izmokat és a szekrényállatokat.A normális,átlagos testalkat,ami szerintem megfelelő,csak ne nézzen ki anorexiásnak az ember.Ennyi elég.
Ha nem vagy magaddal kibékülve,akkor csak isteni szerencsével lesz nőd,aki majd megunja, hogy egy kis férfiatlan önsajnálkozós valaki vagy és elhagy.Szóval szedd össze magad,hozd ki magadból a maximumot és nyiss az emberek felé.
16:05 aki már gyúr,az mind fel van fújva nem igaz?:)Inkább maradtál volna csendben,ha nem értesz hozzá..
Kérdezőnek pedig azt üzenem,hogy járjon le kondiba stb.. Nem fogod megbánni,nem fog senki sem basztatni az alakod miatt, nem kell szarni,csinálni kell.:)
Én is az önbizalomnövelésre sarkallnálak. A kisugárzás az egyik legfontosabb dolog.
Tűzz ki egy célt, akár lehet egy kisebb is (bármivel kapcsolatban), amiről azt gondolod, hogy nehezen menne. Csináld meg, aztán jöhet a következő. Egészséges önbizalom kell, nem kell átmenni b*romarcúba.
Előző jogos a félelmed!
Vigyázz mert elkap az erkölcsrendészet!
Jobb ha minél hamarabb keresel egy jó ügyvédet és érvényteleníted a dugásaidat is, ezután kiállítanak majd egy új szüzességi bizonyítványt. Amennyiben nem cselekedsz, kolostorba száműznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!