Mit csináltatok szex előtt?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, most van az első komoly barátom. 2 hónapja találkozgatunk, most elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, biztos ami biztos. Szóval még addig várni akarok, míg elkezd hatni. Ti miket csináltatok szexig? vagy jobb utána elkezdeni a dolgokat?2012. szept. 29. 22:53
1/5 anonim válasza:
Nem értem azt a kérdést, hogy mit csinálok a szexig. A fogamzásgátló ált. 1 hét után véd, de ez rá van írva a mellékelt papírra.
2/5 anonim válasza:
petting. hetekig.
De miért szedsz fogamzásgátlót?gumi nélkül akarod?
Az első alkalmaknál mindenképpen használjatok. a vérzés miatt
3/5 anonim válasza:
Én évekig szerelmeskedtem dugás nélkül. Korai az a tabletta.
4/5 anonim válasza:
Vérzés miatt? A párom megvonásos vérzés közben is szeret szeretkezni, olyankor kalóznak mondja magát, aki átszeli a Vörös-tengert.. xDD
Amúgy igen, pettingeltünk, és először óvszerrel szeretkeztünk (miközben szedtem a fogamzásgátlót, biztos, ami biztos). 1 hónapra rá már nem használtunk gumit.
5/5 anonim válasza:
Nyugodtan szedd a fogamzasgatló mert sosem tudni a hatasa meg a 2 hét akkor már biztossan hat ha nem hagysz ki egy szemet sem ha igen akkor gyorsan potolod 12 óran belűl.Mert az ovszer véd de csak akkor ha nem lyukad ki menet közben vagy nem csúszik le na meg az csak 1 szeri alkalom mert nem tudod ujrahasznositani, a fogamzasgatló meg ved a 24 oraban. Szexelhettek is de ne engedd hogy beléd engedje amig nem telik le a 2 het a hato idö a gyogyszernek. Húzza ki es engedje a tenyerebe. Bocsi az ekezetekert nem tokeletetes a billem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!