Fiúk, ti mennyi ideig birtátok ki a szex-et, amikor előszöt csináltátok. Hamar elmentetek? A lány mit szólt utána. Ird le a korodat is.
Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 11:40
1/13 anonim válasza:
Igen beköszöntem és aztmondtam szevsz drágám megjöttem.
Ú de késő van rohanok haza aludni a zsebibabás pizsamámban mert anyu nagyon megarakszik rám.
3/13 anonim válasza:
VOlt vagy fél perc is, de nem haragudott a lány:)
4/13 anonim válasza:
Kb. olyan 10perc , de aztán már a második kör hosszabb volt!
5/13 anonim válasza:
Sajnos én egy fizetős csajnál voltam legelőször.
Akibe szerelmes voltam, nem tudtam elérni semmit nála és ezért "bosszúból".
A csaj nem tudta hogy először csinálom. Fél órát szeretkeztünk, kb. 10 percig ment maga a szex.
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. jún. 6. 12:23
7/13 anonim válasza:
Nekem az első meglepően hosszúra sikeredett. A lány már 2 éve nem volt szűz és 2 szer elment mire én egyszer.
Kb.: 40-45 perc múlva mentem el először.
8/13 anonim válasza:
Az én párom úgy 1-1,5 percig bírta elsőre. Mindketten akkor vesztettük el a szüzességünket. Én csak mosolyogtam és annyit mondtam neki, hogy gyakorlás teszi a mestert. Kis pihi után ment a következő menet.
17L (párom 18F)
9/13 anonim válasza:
nem is tudtam elmenni, olyan részeg voltam...
10/13 anonim válasza:
Barátom kb. 10 perc alatt "ment el" és ezért mért haragudnék rá? :D Természetes dolog.. :) És imádom ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!