Glos27 kérdése:
23 éves pasi elveheti egy 17 éves szüzességét? PLZ válaszokat :D
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 17:52
11/19 anonim válasza:
akkora egy f.sz vagy :D. Ha nem akarja mit erőlteted?
12/19 anonim válasza:
nem veheti el, mert nem engedem meg! :D
13/19 anonim válasza:
na és a barátainak hiszel, vagy a csajnak?? ez innen indul szivi.. ne erőltesd rá, ha nem akarja, hagyd.
14/19 Skills válasza:
Vedd elő a dákót és rácuppan!!
15/19 anonim válasza:
Figyelj... ebben az esetben még szerintem belefér a korkülönbség. A lényeg, hogy VELE beszéld meg. Őszintén és közvetlenül letisztázzátok. Ha nem áll készen rá, akkor nem áll... lehet, hogy valahol vágyna rá, de még túl sok kellemetlenséget okoznál vele. Tudd meg, mi az, ami gátolja! Beszéld meg vele a félelmeit őszintén. Ha meg nem meri elmondani, akkor nincs annyi bizalom köztetek, hogy elvedd a szüzességét.
16/19 anonim válasza:
Ha csak dugni akarsz vele akkor inkább hagyd. Van már épp így is elég beteg, lelki sérült nő aki a kihasználása miatt lett olyan amilyen. Nem kell még 1!
17/19 Pinocchio válasza:
Nem veheti el.Maxwell titkos 528. törvénye tiltja.Ez technikailag lehetetlen.
18/19 anonim válasza:
Szerintem küldd el hozzám, én majd megkérdezem, és ha azt mondja, hogy odaadja magát neked, akkor szólok! OK? :)
19/19 anonim válasza:
szerintem simán :-) nem tehetsz sztem semmi rosszat ha szeretitek egymást akkor senki nem szolhat bele a ti életetekbe. az én válaszom igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!