Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire kötődik egy pasi...

Mennyire kötődik egy pasi ahhoz a csajhoz, akivel elvesztette a szüzességét?

Figyelt kérdés
Nem egyéjszakás dolgokra gondolok, hanem ha kapcsolatban történik. Okoz ez valami plusz kötődést a lány iránt?
2010. okt. 18. 22:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
semennyire.
2010. okt. 18. 22:44
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem, igen, legalábbis annyit biztos, hogy te voltál neki az első és ez nyomot hagy. De inkább azon gondolkozz el, hogy neked jelent-e még valamit a srác, mert a kérdésed leginkább csak akkor fontos.

20/L

2010. okt. 18. 22:47
 3/11 Moszuke ***** válasza:
70%

nos egy barátom mondta:

Attila, ha megdugod ezt a lányt, szerelmes leszel belé.

"ez a lány" lett volna az első, tehát ha haver szavaiból indulunk ki akkor nagyon kötődik majd hozzá:)

igazából életre szóló "élmény" az első. mind2 nemnek

2010. okt. 18. 22:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Semennyire. Mai napig ismerem a csajt, de semmit sem érzek. Jó volt, kösz, csá! Pedig még szerelmes is voltam anno! Hiába, nekünk a logikai agyfélteke dominál, nem az érzelmi.
2010. okt. 18. 22:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Az előttem írónak:

Az egyik volt barátom aki velem vesztette el a szüzességét még a mai napig érez valamit irántam, pedig már 4 éve volt.... Aszem ez emberfüggő...

2010. okt. 18. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Moszuke! Életreszóló élménynek élmény, de itt a kötődés a kérdés. Az meg tapasztalatom szerint egy férfinél meg sem közelíti egy nőét.
2010. okt. 18. 23:03
 7/11 anonim ***** válasza:

emberfüggő,de a többség nem.... valahol ez jó,valahol nem...

ha rossz/rosszabb az élmény akkor feledés de nagyon nagy

ha jó és még szerelmes volt akkor picit nosztalgiázik rajta,de nemigazán agyalnak ezen

2010. okt. 19. 01:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert a haverom miután elvesztette, halál szerelmes lett a csajba, már rég szakitottak, de még mindig utána sóvárog. Én is így leszek? :S De akkor ezek szerint emberfüggő, oké.:S Köszönöm.
2010. okt. 19. 07:00
 9/11 anonim ***** válasza:

"Csak azért kérdezem, mert a haverom miután elvesztette, halál szerelmes lett a csajba, már rég szakitottak, de még mindig utána sóvárog. Én is így leszek? :S De akkor ezek szerint emberfüggő, oké.:S Köszönöm."

De ez közel sem biztos, hogy csak azért van, mert azzal a lánnyal vesztette el. A szerelmet nem csak a szexuális élmények táplálják, hanem rengeteg más dolog is.

Hogy te így leszel-e, azt nem lehet megmondani, de, ha már elgondolkoztál a kérdésen, akkor lehet, hogy igen. De emiatt ne aggódj. Az ember jó eséllyel nem úgy megye bele a párkapcsolatba, hogy azt várja, mikor lesz már vége, hanem megteszi a tőle telhetőt, hogy addig tartson, amíg csak lehet.

2010. okt. 19. 10:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezeket kizárnám mivel nekem az élmény felejtös volt,aha biztos rosszul csináltam valamit dolgoktol kiméljetek..
2010. okt. 19. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!