Mennyire kötődik egy pasi ahhoz a csajhoz, akivel elvesztette a szüzességét?
Szerintem, igen, legalábbis annyit biztos, hogy te voltál neki az első és ez nyomot hagy. De inkább azon gondolkozz el, hogy neked jelent-e még valamit a srác, mert a kérdésed leginkább csak akkor fontos.
20/L
nos egy barátom mondta:
Attila, ha megdugod ezt a lányt, szerelmes leszel belé.
"ez a lány" lett volna az első, tehát ha haver szavaiból indulunk ki akkor nagyon kötődik majd hozzá:)
igazából életre szóló "élmény" az első. mind2 nemnek
Az előttem írónak:
Az egyik volt barátom aki velem vesztette el a szüzességét még a mai napig érez valamit irántam, pedig már 4 éve volt.... Aszem ez emberfüggő...
emberfüggő,de a többség nem.... valahol ez jó,valahol nem...
ha rossz/rosszabb az élmény akkor feledés de nagyon nagy
ha jó és még szerelmes volt akkor picit nosztalgiázik rajta,de nemigazán agyalnak ezen
"Csak azért kérdezem, mert a haverom miután elvesztette, halál szerelmes lett a csajba, már rég szakitottak, de még mindig utána sóvárog. Én is így leszek? :S De akkor ezek szerint emberfüggő, oké.:S Köszönöm."
De ez közel sem biztos, hogy csak azért van, mert azzal a lánnyal vesztette el. A szerelmet nem csak a szexuális élmények táplálják, hanem rengeteg más dolog is.
Hogy te így leszel-e, azt nem lehet megmondani, de, ha már elgondolkoztál a kérdésen, akkor lehet, hogy igen. De emiatt ne aggódj. Az ember jó eséllyel nem úgy megye bele a párkapcsolatba, hogy azt várja, mikor lesz már vége, hanem megteszi a tőle telhetőt, hogy addig tartson, amíg csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!