Mit gondoltok arról ha valaki 30 fölött is szűz?
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 14:41
1/45 anonim válasza:
Azt hogy nincsenek barátai és bizonyosan lelkisérült.
2/45 anonim válasza:
...vagy papi cölibátust fogadott...
3/45 anonim válasza:
30felett az már mind egy hogy férfi vagy nő az illető, mert nekem ez már a cinkes kategória!
4/45 anonim válasza:
Hát, hogy szeptemberben született, nem lehet rák..., jó esetben 80 felett is szűz marad! :)
5/45 anonim válasza:
fúú..szerintem harminc fölött szűznek lenni...Tehát erre már nem lehet azt mondani mint pl egy húszévesre hogy azért nem szexel mert vár a nagy Ő-re....Szerintem itt lelki gondok vannak...
-vagy pap-
6/45 A kérdező kommentje:
Gondolkodtatok már azon milyen lenne szexelni valakivel aki ennyi idősen szűz?
2012. szept. 21. 14:45
7/45 anonim válasza:
Azt,hogy nem kapkodta el,de semmi baj,attól még ugyanolyan ember mint a többi!:)
8/45 A kérdező kommentje:
14:47 esetleg nálad is ez a helyzet áll fent?
2012. szept. 21. 14:48
9/45 anonim válasza:
hát ne haragudj,de szerintem ez már nem az a "juj nem kapkodta el milyen kis erényes" kategória.Harminc felett már "illik" elveszíteni szerintem.Persze nem én határozom ezt meg,de én iszonyatosan furcsállom ezt.
10/45 anonim válasza:
Azt, hogy a személyiségfejlődése megakadt kamasz korban, bizonyos értelemben nem tudott felnőtté válni. Kár ezt bagatellizálni, itt már szakember segítsége kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!