Elvette a szüzességem és kidobott. Az én hibám volt?
Nem értem mi bajod...
Szerintem ha őt annyira zavarta volna amit írtam jelezte volna... segíteni próbáltam.. az hogy nem mézesmázaskodtam és szépítettem a képletet, hanem ŐSZINTÉN írtam, talán némelyeknek kellemetlen, de ez csak azért van mert a mai civilizált ember álszent prűd és képmutató, önámító, mindent próbál elmismásolni, maszatolni, eltussolni.. emiatt is van az hogy az emberi kapcsolatok minősége a béka segge alatt van...
Neked annyit írhatok hogy ne gondold, hogy én nem csalódtam, megszívtam én is jó párszor már hidd el...
A statisztika azt mutatja, hogy a 25 év alatt kötött házasságok kb 80% tönkremegy, és ez nem csak válást jelent... rengetegen élnek úgy együtt hogy pokol az életük és rühellik egymást illetve tök közönyben...
kb 25 éves korig érdemes kiélni magunkat, élvezni az életet a testünket és nem a szerelmet erőltetni minden áron, ha jön persze az jó és meg kell becsülni természetesen, de még akkor is érdemes kivárni mielőtt az ember az életét összeköti valakivel.
Egy férfit kb 25 éves koráig, de legalább 30%-ukat soha, nem érdeklik az érzelmek, eljátssza a nőknek a showt, mondja amit hallani akarnak, de csak a szex érdekli valójában.
A nők már 20 körül elkezdik a szerelem parát, házasság-gyerek parát, de szinte kivétel nélkül ráfaragnak, ha korán elkezdik.
Egészen egyszerűen az emberi lénynek kell a gyönyör, kell az élmény és a szabadság, pláne fiatalon.. Ha nem éli ki nem élvezi ki ezeket, ha hamar jön a kötöttség, a napi rutin, az megöl mindent. Aztán láthatjuk a 20 év körüli kiégett csalódott összeomlott embereket...
Kb 25-ig (de ugyebár van akinek több idő kell) ki érdemes tombolni magunkat, hanyagolni a lelkizést és a testiségre koncentrálni. Aki 25 éves kora előtt érzelmeskedik, szerelmezik, családozik, pláne gyerekezik, az 90%-ban rácseszik... ez van - se la vi...
Szóval ha 20 vagy, még van 5 éved, élj inkább mint kinlódj idiótákkal..! ...és vedd észre végre hogy a szerelem csak egy pszichózis... azt KÉPZELED hogy szerelmes vagy, de valójában meg sem tudod fogalmazni hogy mi is van, sem megragadni a lényegét... Holott annyi az egész, hogy ha valamire nagyon vágyunk és úgy képzeljük hogy most megvan, akkor az agyalapi mirigy elkezdi tolni az endorfint extra adagokban, amitől betépünk.. ennyi a szerelem.. ezt az élményt ugyanúgy átélheted, ha rég vágysz egy jó kocsira és hozzájutsz... sima kémia... ne hagyd hogy becsapdázzon, ne capdázd be magad így szerintem... be free..!
(nah kielégítően leoltottalak??? jó lesz..? :D )
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!