Hogyan zajlik a vizsgálat a nőgyógyásznál?
itt arra gondolok hogy mit csinál pontosabban? muszáj megnéznie ott alul? vagy csak kérdezget?
(gondolom másképp zajlik a vizsgálat szűz és nemi életet élő lányoknál...vagy nem?) volt már veletek olyan hogy annyira féltetek hogy nem engedtétek hogy megnézzen alul és elmentetek vagy valami ilyesmi? xd (mert szerintem velem ez lesz)
17L
És mégis, hogy gondoltad? Elmeséled neki, mekkora a petefészked, mekkora a méhed, milyen az elhelyezkedésük, illetve kenetet veszel magadnak?
A vizsgálat többnyire 2-3 perc alatt lezajlik, felnyúl, közben megnyomkodja a hasadat, így tapintja ki a belső szerveket. Ez szűz lányoknál elmarad, ott csak panasz esetén vizsgálnak, és végbélen keresztül + ultrahang, ha szükséges.
Ez a rutin része. Ha gyógyszert íratsz, elküld vérvételre, illetve csinál rákszűrést, ehhez kenetet vesz, illetve a lelkiismeretesebbje megtapogatja a melleidet. Ha szűz vagy, és gyógyszert íratsz, akkor a manuális vizsgálat elmarad, később pótolja.
Ha fertőzés miatt mész, akkor is vesz kenetet.
Kb. ennyi... ja, és egyszer sem szöktem meg :)
Hát beszélget veled,hogy mi a problémád,aztán megnézi mi a helyzet odalent.Hogy mit csinál veled az függhet attól,hogy milyen problémával mentél hozzá.Kenetet vesz gondolom meg ilyesmi.
Hogy máshogy zajlik-e szűz és nem szűz között,biztos óvatosabb ha szűz vagy vagy nem tudom:D Lényeg,hogy nem fog fájni.Talán picit kellemetlenebb lesz
Szerintem mindenképpen keress egy női nőgyógyászt, azért sokkal elviselhetőbb elötte vetkőzni és terpeszteni, mint mondjuk egy 35-30 éves férfi elött.
Azonkívűl ő is jár nőgyógyászhoz, így megérti jobban minden ilyenirányú problémádat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!