Vannak itt olyan férfiak, akik 24-25 éves korukban voltak először nővel?
A kollegámm 31/F nem vol nővel.
Szerintem el kell járni valami olyan sportra, vagy hobbira, amit sokan csinálnak, hogy bekerülj olyan körökbe is, amit eddíg nem ismertél, pl valami társastánc, vagy zsirégető eddzés, ahova csajok is járnak.
Vagy ott van még a társkereső, egyik barátom ott találta meg a menyasszonyát.
Hát ha te úgy érzed, hogy gáz akkor az is.
Néz szembe magaddal belül és kívül egyaránt, és ami nem tetszik azon igyekezz változtatni (nem 1-2 nap lesz). Ha egyedül nem megy keress egy ŐSZINTE barátot, olyat aki nem csak simogat, hanem ha kell beléd is rúg.
Persze most mondhatod, hogy engem úgy fogadjanak el ahogy vagyok, de ez egy nagy marhaság, akkor is az lenne - csak akkor tudnád - hogyha lettek volna barátnőid. Rengeteget alakítanak rajtad, és te is rajtuk, ez barátnő közös létet is jelent, persze ez függ a kapcsolat mélységétől, de mindig, hangsúlyozom mindig, kompromisszumok, és alkuk tömkelege. Addig jó míg mindkét fél képes figyelni és ha kell változtatni kisebb nagyobb dolgokon.
Önmagaddal legyél első körben őszinte pl.:
Belső:
Vannak barátaid, vagy inkább magányos farkas vagy?
Ha magányos farkas vagy miért vagy az? (elviselhetetlen vagy, túl sokat beszélsz, túl keveset, nem jársz társaságba...)
Ha vannak barátaid, akkor ők mit mondanak, miért nincs barátnőd? Ha eddig nem kérdezted meg őket tedd meg és kérd meg őket, hogy őszintén válaszoljanak, a lány barátokra (mások barátnőire) is légy kíváncsi.
Mitől félsz? Nézz szembe vele. A félelmeink önmagukat táplálják, és mi magunk hozzuk létre őket, ne ők irányítsanak, hanem te őket.
Amitől félni szoktak emberek nőkkel kapcsolatban a visszautasítás és a sex.
A konkrét visszautasítást úgy lehet - egy darabig elkerülni -, hogy nem kérdezel hülyeséget egy lánytól. Először is el kell döntsd, hogy ki tetszik, próbálj vele beszélgetni főleg társaságban, pont úgy mint bárki mással (beszélni kell, nincs mese, anélkül nem fog menni) aztán ha szívesen beszélget veled, ha nem utasítja el a társaságod, néhány találkozást azért várj meg, hogy ezt el tudd dönteni, akkor lehetsz kicsit konkrétabb. Próbálj kettesben beszélgetni vele, de még nem randiként, inkább csak mondjuk egy sétálás alkalmával egy kicsit lemaradva a társaságtól...keresd az ilyen lehetőségeket, ha ő is benne van akkor az jó pont, már majdnem egyenesben vagy, onnantól már nem lesz baj igyekezz minél többet kettesben lenni vele, és mennek a dolgok maguktól.
Persze lehet ezt az egészet nem az első kiszemeltnél sikerül megvalósítani. Kitartás az kell.
Ez egyik barátnőm egyszer azt mondta nekem (ha jól tudom idézte valahonnan, de ettől még igaz):
Mindig a nő választja ki azt a férfit aki kiválaszthatja őt.
Ami kb annyit tesz, hogy ha keresi a társaságod, ha sétál és beszélget veled, anélkül, hogy sietne haza, ott marad még meginni veled egy italt mikor a haverok már kifáradtak és főleg ha ezek háromszor négyszer is megtörténnek akkor, már jó vagy :)
Kapcsolatot elindítani és beszélgetni. Kétféle téma amit kerülj:
1. Politika
2. Viccelődés olyan dolgokkal amin a haverokkal szoktál röhögni. (Azaz ne légy bunkó)
Külső:
A csúnya fogalma relatív, bár vannak egyértelmű esetek, nekik jóval nehezebb de nem lehetetlen. Mivel nem látunk rólad fényképet ezt nehéz eldönteni. Ezért neked kell tudni - megkérdezni valakit - hogy min kell változtass, vagy kell-e egyáltalán.
Ilyenek lehetnek öltözködés, haj, és persze sportolás.
Ehhez egy személyes megjegyzés nekem 32 éves koromig volt hosszú hajam, semmi extra csak összefogva hátul, vézna voltám aztán most kis sörhas, és hát 27 éves koromig rendes ruhára se nagyon volt pénzem, inkább csak megörökölt, kapott cuccaim voltak. Mindig volt nőm, sőt magamhoz képest szép nőim voltak. Mindig mosolyogtam, és igyekeztem beszélgetni.
Ja és ne legyél büdös sem. Bocs de ez utóbbi megeshet, pl nem megfelelő tisztálkodási szokások, vagy épp olyan környezetben élsz. Ezt nem is mindig veszi észre magán az ember, ugyanis a saját szagod nem érzed. Nem szívesen beszél ilyesmiről az ember, pedig ha tud róla akkor könnyű rajta változtatni. Itt is jól jön néhány őszinte barát.
Ha nem jársz fodrászhoz akkor járj, bízd rá magad, egy jó fodrászra, ne az anyukád barátnője legyen:)
Az öltözködésben hasonlóan járj el, ha eddig nem nagyon vásároltál magadnak dolgokat, mindig inkább csak úgy voltak valahonnan a cuccaid, vagy épp te vásároltad egyedül, akkor változtass ezen. Kérd megy egy barátnődet, vagy ha van egy olyan barátod akinek van egy neked szimpatikus barátnője, hogy menjenek el veled venni nadrágot, meg pólót, esetleg egy cipőt. (Tudom pénzkérdés, de legalább 1 jó nadrágod és 2 pólót hozz össze ha lehet)
Persze vannak olyan külső paraméterek amik nem - vagy csak irreálisan drágán - változtathatók meg, ezeket jobb ha elfogadod. Lebegjen a szemed előtt az a rengeteg - nézz körül - példa mikor viszonylag lepukkant srácokat viszonylag jó nőkkel látsz.
Merj változtatni, mert csak a magányodat veszítheted.
Igazi:
Az igazira hivatkozni, és arra várni (illetve azt mondani, hogy arra vársz) csak önámítás, és mindenki aki így teszi hazudik magának. Nincs a filmekből ismert igazi. Az igazi az akivel le tudod élni az életed, de ezt csak úgy tudod meg ha élsz vele egy ideje, ahhoz meg járni kell, meg megismerkedni, és BESZÉLGETNI sokat.
Sex:
Mivel annyi idős vagy amennyi, és még nem volt nőd ezért gondolom, hogy több ezer órányi netes videót néztél már meg. Na az arra jó, hogy a kevés önbizalmad is elvegye. A valós életben a nők melle lóghat, a popsija inkább segg, a combja pedig narancsbőrös. A férfiaknak sörhasa van, néha nem áll fel, és bizony a szerszám sem akkora mint a filmekben. Érdekes dolog, hogy egy sci-firől tudjuk hogy csak ámítás, de a szexfilmekről nem :) Fura ez a világ. Persze vannak kivételes testű emberek, de a környezettben csak nagyon kevés. Ha megismersz valakit és eljuttok odáig akkor menni fog, ha nem elsőre majd másodjára, vagy harmadjára. Nem fog elszaladni hidd el, ő is izgulni fog, még akkor is ha nem az első vagy neki. Persze tudom, egyik barátod se mesélte még, hogy neki nem állt fel egy alkalommal, vagy hogy hamar elment, de megtörténik vele is, és mással is, mindenkivel. Na jó majdnem mindenkivel. Szóval a kép ami a fejedben él a sexről az messze áll a valóságtól. Ja és még annyi, hogy mikor először meleg puncit érez a kukid, rá fogsz jönni, hogy egész más érzés mint a markod. A sextől nem kell félni, de gyakorolni kell.
Milyen nőt szemelj ki:
Aki szimpatikus, de azért légy reális. Vannak nők akik gyönyörűek, akiket mindenki akar, na azok nemigen állnak szóba csak a szintén hasonló paraméterű pasikkal. Szemeld ki inkább a csendesebb barátnőt:) Nem fogsz csalódni, sőt :)
Hát kb ennyi az észosztás :D Remélem valami azért segít majd.
Köszönöm a válaszokat!
Elsősorban az lehet a gond velem, hogy keveset beszélek, sőt, sokszor nem is akarok valamiért. A kűlsőm bőr, frizura, és illat szempontjából rendben van, csak ruhákból állnának jobban rajtam kicsit szűkebb darabok. Futni ugyan sűrűn eljárok, de ha nagyon maximalista akarnék lenni, járhatnék konditerembe is.
Nekem volt egy pasim, aki velem volt először, akkor volt 26 éves. Kedves, figyelmes pasika volt, nagy szerelem lett. Örülök neki, hogy bennem végül megbízott.
Szerintem Veled minden okés, csak össze kell akadnod egy olyan lánnyal, aki kitartóbb az sok nagyszájúnál.
14:36 ezzel azért vitatkoznék, láttam már rá nem egy példát (sőt ide tartozom én is). Ugyan végtelenül ronda nőkről beszélünk, de ha a másik oldal megelégszik vele, hovatovább tán még boldog is, akkor mi baj lehet belőle. Egyébként meg ronda/átlagos, szép lányok viszonylatában ugyanazt jelenti.
Valószínűleg az én velémeny nem releváns, de a kérdésre válaszolva nem, nem tartom kínosnak, ráadásul 08:45-ös egy építőjellegű válasz volt, ugyan egy rózsaszín álmot vázol fel, de kérdezőnek lelke rajta, hogy hisz benne vagy sem. Az én hozzáadott értékem annyi lenne, hogy ha kérdező azon búsul, hogy senkije sem lehet, akkor nyugodjon meg. Lehet. Sok. Csak csúnyák. Viszont ha megelékszik ezekkel, akkor lépjen a tettek mezejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!