Ki hány évesen veszítette el a szüzességét?
#4 vagyok, és még annyival egészíteném ki #6 írását, hogy talán még az is baj, amikor valaki testileg-lelkileg nem készült fel az együttlétre, és csupán menőségből akarja elveszíteni a szüzességét.
De egyébként ez szerintem is butaság, hogy 18 éves korig várni kell ezzel. Ha előtte veszítem el, később több tapasztalatom lesz, így nem kell még 25-30 évesen is bénáznom az ágyban, amikor már végképp ciki.
Nem. XD
Na jó, viccet félretéve, 18 múltam kemény két nappal, mikor megtörtént az első.
Utolsónak meg üzenném, hogy attól, hogy valaki később veszíti el, nem lesz bénább, mint aki hamarabb kezdi. Nem az idő, hanem a gyakoriság függvénye. 22/L vagyok, tehát azóta 4,5 év telt el (februári vagyok). Ebből volt 1 év és 7 hónap, amíg nem voltam senkivel, tehát aktív szexuális életem 3 évig volt kb. Ezalatt a 3 év alatt 7 pasival voltam (két alkalmi). Szóval volt kivel, mikor gyakorolni attól függetlenül, hogy 18 elmúltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!