Szerintetek ciki ha az ember 22évesen szűz?
Az önbizalomért szerintem meg kell küzdeni,de az önbizalom hiányos emberek többsége olyan ember aki nem is próbálkozik.
Visszatérve a szüzességre én 21 éves vagyok és szűz és hozzáteszem akadt jó pár lány akinek tetszettem és azért nem feküdtem le velük,mert semmit nem éreztem irántuk és nem is illettek hozzám.
Ráadásul én csak akkor tudnék lefeküdni egy lánnyal ha érzek is iránta valamit.
De nem rég megismertem egy lányt akit kezdek egyre inkább megkedvelni és úgy vettem észre,hogy kölcsönös az érzés.
Szóval nem az a lúzer aki 22 évesen szűz,hanem az aki elhiszi magáról,hogy lúzer és ilyen téren ad a bunkó,tapló emberek véleményére.
21/F
nem ciki ha vki nem fekszik le azzal akivel nem is lenne hosszútávú kapcsolata.
az a ciki h akik nem is gondolják komolyan, lefekszenek egymással aztán idejönnek aggódni h "terhes lehetek-e" meg ilyesmi. és ráadásul úgy h gőzük sincs alapvető dolgokról, a szexről és a védekezésről a legkevésbé. és még ők vannak felháborodva a kioktatáson. na az ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!