Vajon ciki az, ha egy ember szüzen megy férjhez?
Figyelt kérdés
ciki az ha egy lány vagy egy fiú szüzen megy feleségül i.. férjhez?
Vagy az a ciki ha nem szüzen megyünk férjhez?
ja..meg azon kívül, hogy a nemiszervben van a szűzhártya...(lányoknál) a nemiszerv elején? vagy közepefele?
várok válaszokat...
2009. jún. 22. 20:57
1/16 anonim válasza:
Nem ciki, bár én személy szerint nem mennék hozzá egy fiúhoz, akit nem ismerek oda-vissza minden téren.
2/16 anonim válasza:
Szerintem sem ciki, bar en sem mennek igy ferjhez :))
Zsakba macskat nem veszek!
32/L
3/16 A kérdező kommentje:
én is csak úgy kérdeztem:) még csak 16 leszek:)
2009. jún. 22. 21:03
4/16 anonim válasza:
Nem, csak fölösleges, de mindenki maga tudja. De én pl nem szeretném ha férjem szűz lenne. Nincsenek tanítónénis huzalmaim.
5/16 anonim válasza:
nem jó ha úgy veszel cipőt ha nem próbálod fel...
6/16 A kérdező kommentje:
De tényleg nem akarok még férjhez menni!!:)
nagyon aranyosak vagytok:) de tényleg!
még mindíg várok válaszokat:)
2009. jún. 22. 21:22
7/16 anonim válasza:
ez szerintem egy elképesztően romantikus elképzelés a házasságról. De szerintem igaza van az előttem szólóknak. De télleg szép dolog szűzen férjhez menni :D
8/16 anonim válasza:
Ez lenne az ,,ideális" :) de a mai rohanó világba ilyen lány max 100 ból 5 . ÉS az a kérdés milyen hogy: ciki-e szüzen megnősülni?
9/16 anonim válasza:
Senki nem írta, hogy ne tedd lányom, csak leírtuk a véleményünket :)
10/16 anonim válasza:
Cikinek nem ciki, viszont hulyeség!
Én abban hiszek, hogy eloszor meg kell ismerni a másikat, vagyis ezzel egyutt a szexuális szokásait is...
Ha szuzen mész férjhez, lehet, hogy nem lesz jó vele a szex, és akkor mindjárt válni fogtok???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!