Szerintetek ciki ha az ember 22évesen szűz?
Azért, ha valaki huszonévesen még szűz az arra utal szinten mindenkinél, hogy az illető ronda, esetlen, értéktelen, selejt, senkinek sem kell, hiszen minden normális fiú és lány már 11-12 éves korától kezdve vágyik a szxre, még, ha csak önkielégítés formájában is csinálják, de már lányokról/fiúkról fantáziálnak.
Én is mindig rendes lányra vágytam, de tudtam, hogy ronda, antiszociális, félénk, szorongó srácként esélytelen vagyok, nem is volt még sosem barátnőm, így prostival kellett elvesztenem majdnem 22 évesen. Ez van, nem bántam meg, de már nem is remélek, ha eddig nem jött össsze semmi, ezután sem fog egy lány sem megsajnálni és járni velem. ÉN meg nem tudok sikeres lenni a lányoknál a leírt tulajdonságaim miatt. Azt meg könnyű mondani, hogy változz, de kb. annyit ér, mintha egy melegnek mondanátok, hogy legyél hetero.
"Azért, ha valaki huszonévesen még szűz az arra utal szinten mindenkinél, hogy az illető ronda, esetlen, értéktelen, selejt, senkinek sem kell, hiszen minden normális fiú és lány már 11-12 éves korától kezdve vágyik a szexre"
Magadat írtad le?
Érdekes, én pl. normálisnak tartom magam és 12 évesen nagyon nem vágytam szexre, sőt, 14 évesen sem, de még 16 évesen sem! És akkor mi van? Nem minden gyereknek kell szexelni.
Ezzel a hozzáállással pedig ne is csodálkozz, hogy nincs senkid. Süt rólad a pesszimizmus és a lúzerségérzet. Kicsit másképp kéne felfogni a dolgokat. És még mindig nem tudom, mi olyan nevetséges, ha valaki szűz. Mindenki az volt egyszer. És kit érdekel, hogy ki mikor veszti el? A párodra tartozik, senki másra. Egy értelmes ember pedig nem csinál ebből ügyet, mint ahogy Te hiszed. Pontosan a lúzerek gondolják úgy, hogy aki szűz az csak ronda, selejt lehet. Ők az igazi vesztesek.
Az a gáz aki annak gondolja...
Miért aki hívő annyira hogy csak a nászéjszakán esik meg vele a dolog az gáz? leszólod? nem. Az a gáz aki 12-13-14 évesen veszíti el... de az sem minden esetben...
18. - aki hívő az maga dönt a szüzességéről,de ha valaki kapar és próbálkozik,mégse jön össze semmi,akkor ott valami probléma van.
Azért,ha belegondoltok elég vicces,hogy lassan már a rákos daganatra is van gyógyszer,de olyan "egyszerű" dolgokat mint az önbizalomhiány ötletünk sincs,hogyan lehetne kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!