Miért van, hogy undorodom?
Tegnap találkoztam a barátommal,felmentünk hozzám.
ölelkeztünk csókoloztunk, minden ilyesmi.
Elkezdett intimebb helyeken is fogdosni, de akkor teljesen leblokkoltam.
Nem engedem neki, h intim helyre nyúljon, pedig elég rég óta együtt vagyunk.
NEm mellesleg én sem nyúlok oda.
Valahogy undorodom :S
Ez mit jelent?:S
Bármit mondanak a "nagy, szexher érett" 16 évesek, a szexhez a 15 éves kor még nagyon fiatal. Gyeker vagy még, bármit is gondosz magadról. és mint gyerek, természetes, hogy így áéész a szexhez is. Még nem állsz rá készen, még nem nőttél fel hozzá. A szex felnőtt dolog, nem játék.
Eljön majd az az idő is, amikor a falat fogod kaparni, csak hogy végre lefeküdj a barátoddal, annyira fogod kívánni őt. Várd ki ezt az időt, így lesz nagy élmény.
Addig pedig próbáld "átnevelni" magadat. Jól érzed, tényleg nem normális, hogy undorodsz a szextől. Nem baj, ha nem kívánod mlg, de az undorodás már a ló másik oldala. El lehet kezdeni gondolatban: fantáziálgatsz, próbálod elképzelni magadat szexuális helyzetekben, és elhinni magadnak, hogy ez jó, természetes, nincs benne semmi undorító. Ha elég kitartó vagy, el fog múlni az undor. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!