Az van hogy 15 eves vagyok és még szűz, termeszetesen. Van egy barátom akivel 2 honapja vagyok együtt és ugy érzem hogy felkészültem az első sexre. Szerintetek nagyon korai még?
A kérdező kommentje:
"nem csak erre ment ,mivel o nagyon turelmes velem es nem erolteti ra ernenk meg kesobb is de en ugyerzem keszen allok ra.. :) "
Ez az, hogy annyira gyerekesen gondolkodsz!
Semmi tapasztalatod nincs sem a párkapcsolatban sem a szexuális együttlétben. Tájékozódj még egy kicsit, olvasgass.
15 évesen ez a késznek érzem magam mondat... hogy is mondjam...inkább csak arra meg ki a dolog h kipróbáld, mert fiatalon mindenre kíváncsi az ember és beleakar vágni.
2 hónap járás után. Már ne haragudj de ez nuku. SEMMI. Először ismerd meg. Várj vele több hónapot vagy legalább legyél 16 éves
Szia. :)
Én azt mondom, hogy a koroddal semmi gond. Egyszerűen ez a mai séma. Punktum. 15 évesen már nem durva hogy elveszíted. Nem vagy k..va csak azért, mert nem akarsz világmegváltó tini lenni, aki megmutatja, hogy ő más mint a többiek. Sodródsz az árral. ez természetes.
Azonban a két hónap kicsit kevésnek tűnik. Elhiszem, hogy szeretet, imádod. De minimum még ugyanennyit várjatok és annál jobb lesz, hidd el! Üdv! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!