Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az van hogy 15 eves vagyok és...

Az van hogy 15 eves vagyok és még szűz, termeszetesen. Van egy barátom akivel 2 honapja vagyok együtt és ugy érzem hogy felkészültem az első sexre. Szerintetek nagyon korai még?

Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 22:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"nem csak erre ment ,mivel o nagyon turelmes velem es nem erolteti ra ernenk meg kesobb is de en ugyerzem keszen allok ra.. :) "

Ez az, hogy annyira gyerekesen gondolkodsz!

Semmi tapasztalatod nincs sem a párkapcsolatban sem a szexuális együttlétben. Tájékozódj még egy kicsit, olvasgass.

15 évesen ez a késznek érzem magam mondat... hogy is mondjam...inkább csak arra meg ki a dolog h kipróbáld, mert fiatalon mindenre kíváncsi az ember és beleakar vágni.

2 hónap járás után. Már ne haragudj de ez nuku. SEMMI. Először ismerd meg. Várj vele több hónapot vagy legalább legyél 16 éves

2012. szept. 15. 08:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha felkeszultnek erzed magad akkor miert ne? Csak gondold meg hogy biztos vele szeretned elvesziteni? Mert onnan mar nincs masodik esely!:D
2012. szept. 24. 20:03
 13/17 anonim válasza:
Barátnőm 14 évesen vesztette el...de ő 9 hónap után feküdt le a palijával.
2012. okt. 23. 12:40
 14/17 anonim válasza:
Vannak olyan lányok, akik 15 évesen már kettőt szültek. Ha te is ilyen lány vagy, akkor hajrá!
2012. okt. 27. 08:11
 15/17 egy.tanacstalan.lany válasza:
kedves 11.válaszoló!Én is 15 éves vagyok,a barátommal a 2.hónapban feküdtem le,most leszünk 1 évesek.Ha nem ismersz valakit,ne naív-ozd le,mert nem ismered!Vannak olyanok,akik sokkal érettebbek a korukhoz képest.Én azért feküdtem le a barátommal,mert én is készen álltam rá!
2013. aug. 15. 08:38
 16/17 anonim válasza:

Szia. :)

Én azt mondom, hogy a koroddal semmi gond. Egyszerűen ez a mai séma. Punktum. 15 évesen már nem durva hogy elveszíted. Nem vagy k..va csak azért, mert nem akarsz világmegváltó tini lenni, aki megmutatja, hogy ő más mint a többiek. Sodródsz az árral. ez természetes.

Azonban a két hónap kicsit kevésnek tűnik. Elhiszem, hogy szeretet, imádod. De minimum még ugyanennyit várjatok és annál jobb lesz, hidd el! Üdv! : )

2014. okt. 20. 21:18
 17/17 anonim válasza:
Én 13 voltam mikor barátommal lefeküdtem a 3.hétben(!!) és már lassan 3 éve együtt vagyunk.
2014. dec. 7. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!