Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves vagyok és nem voltam...

24 éves vagyok és nem voltam lánnyal lesz egyáltalán rá alkalmam vagy lehetőségem hogy összejön?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok nem vagyok photo model de nem vagyok förtelmesen se csúnya. Én mindig normálisan, értelmesen, kedvesen közelítem meg a lányokat. Nem beszélek mindjárt a szexről. meg nem úgy írom hogy szia cica vagy szia bébi stb mikor szexelünk ilyen köcsög gyökér formában. Nem meg kérdezem mi újság ? miket szeret csinálni szabad idejében ? milyen zenéket szeret stb stb. Másoknak meg írják a jó kis frappáns szövegeket és azokról egyből ugranak a lányok. Meg most már teljesen fel fordult minden a többség előbb szexel és utána randizik. Én előbb beszélgetem, ismerkedem és utána többi. Meg ahhoz hogy még nem volt senkim jól ismerem a dolgokat. Pl tisztelet a kivételnek de sok embernél így van hogy találkoznak a lánnyal vagy egy fiú-val 2 napot vagy csak 1 napot randiznak csak sima beszélgetés, kis csók+ittóka. aztán második nap vagy 3. nap már mennek az ágyban hancúrozni . Mondták azt is rossz helyen vagyok, meg azt is hogy nincs szexuális kisugárzásom. Nagyon meg lesznek lepve a lány olvasok de egy lányt jó metakommunikációval és test beszéddel meg lehet fogni. De nekem nem olyan a jellemem, a ki sugárzásom , az átitüdöm ( rosszul írtam tudom ) meg tudom a lányok a bátor, magabiztos pasikat szeretik de engem se kell papucsnak nézni. Mert egy kapcsolatban én azt vallom hogy a fiúnak és lánynak is szót kell ejteni . de sok lány olyan hogy ő szereti irányítani a pasit és ha nem jól működik akkor mindennek vége. De én azt mondom hogy a lányok hadják meg a srácoknak az udvarlást és vadász őszt. mondjuk én kedvesen csinálok mindent. De hogy találkozni sem akar velem a csaj fényes nappal a központban. Komolyan mondom ha ennyire parázik hívja ki az anyát is. mert ahol lakom és élek itt sajnos ilyen a helyzet. tudom a pozitív hozzá állás és a vonzás törvénye elmélet sokat tud segíteni.

Na de lesz nekem csajom az életben akivel lesz minden jó kapcsolat stb ???

2012. szept. 12. 02:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Épp most kosaraztak ki? Sebaj öreg! Küzdj és bízva bízzál. Én 25 évesen csajoztam be először. Ő most már négy éve a feleségem.
2012. szept. 12. 02:59
 2/10 NightSpirit válasza:
43%
rendkivül roszul álsz hozzá.. neha asztekll mondani a lányoknak amit hallani szeretnének ett10l nem leszel feltetlenül rosz , az a baj veled hogy unalmasvagy a lány erdeklödeset ezel nem fogod meg.. jo lehet rendes kedves embervagy de ha nem tudod lekötni a figyelmet ez mitsem ér.. ott kell legyen az a szirka mindig legy aktiv pörgezsd a beszelgetest sokszor dobj be humoros megjegyzéseket csipetnyi szarkazmusal.. :) menni fog hiddel!
2012. szept. 12. 03:06
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Ne haragudj, de nem lepődök meg hogy nem volt még barátnőd. Az írásod alapján nem tűnsz túl intelligensnek, viszont maradinak annál inkább. Most nem arra gondolok, hogy szerintem mindenki szexeljen az első randin... Bár ha valaki így látja jónak, abban sincsen semmi rossz. Én az ilyen emberektől, akik mindent jobban tudnak, mit hogy kellene csinálnia a másiknak, irtózom.

De nyugi, egyszer biztos találsz majd egy hozzád hasonló lányt. A helyedben főleg falun próbálkoznék.

2012. szept. 12. 03:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Dehogy csak falun. Ez a normális gondolkozás.

Én is 24 évesen kezdtem az ipart, nyugi. Nem maradtál le semmiről. Mindenki ugyanazt csinálja, csak valaki sokkal, valaki kevesebbel, valaki egyel. De ugyanaz.

2012. szept. 12. 09:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Először is azt kellene tudatosítani magadban, hogy amelyik csaj nem képes téged elfogadni olyannak amilyen vagy, az b@ssza meg magát. Vonzás törvényét lehúzhatod a wc-n 2x egymás után, hogy biztosan lemenjen. Helyette inkább a pozitív dolgot keresd mindenben. Ha valaki lepattint akkor örülj hogy nem pazaroltál időt olyanra, aki nem érdemli meg. Természetesen soha nem szabad feladni, de ha görcsösen keresed és minden szembejövő csajban a leendő feleségedet látod az viszont nagy baj. Vedd lazábbra a dolgot és míg nem ad valami jelet hogy érdeklődik feléd, addig legyen csak 1 ismeretlen ember a sokból. Ha érdeklődik, akkor még mindig eldöntheted hogy tetszik e vagy sem.
2012. szept. 12. 11:05
 6/10 anonim ***** válasza:

11:05-ös ennél jobban én se tudtam volna megfogalmazni! Én mindig így gondolkodtam és sok próbálkozás, ismerkedés után meg is találtam életem szerelmét, akivel már kicsit több mint 1 éve együtt vagyok és minden a legnagyobb rendben van, egy hullám hosszon vagyunk.

Mindenki megtalálja a párját.. a zsák a foltját, ahogy szokták mondani :) Tudom, hogy nehéz nem izgulni és mindenkiben már a leendő feleségedet látni, de ez akkor sem jó hozzáállás. Ismerkedj, vedd lazán a dolgot és amikor nem várod, akkor jön el a nagy Ő!

Hajrá! Sok szerencsét kívánok! :)

2012. szept. 12. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:

kicsit maradinak érezlek, és túlkomplikálod a dolgokat

beszélgess sokat, legyél arra is kiváncsi amit mond, ne kezdj bele filozófiai fejtegetésekben, legyél laza és vidám.

legyél döntésképes, ha valamiről dönteni kell, dönts

és ne legyél gyáva. ha a csaj hozzádér, érj hozzá te is.

2012. szept. 12. 16:22
 8/10 A kérdező kommentje:
jó volt csajom de csak 2 randi volt nem működött tovább. Túl lexikális voltam a csaj szerint
2012. szept. 12. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:

"Túl lexikális voltam a csaj szerint,,

Nem kell előre el tervezni, hogy miről beszélsz vele.

Egy nő nem szereti, ha arról beszélsz neki hogy mi a kedvenc gyümölcsöd meg ilyenek.

Elmeséled neki hogy mi történ veled, egy két vicces történet, meg azért néha egy két szex poént is be lehet lőni. Gondolom nem tudsz miről beszélni a csajjal.

Egyszóval unalmas vagy, különben is a mai lányokat sokkal jobban érdekli az olyan pasi akinek csak szex-re kell.

Régen randizgattam egy lánnyal 3x találkoztam vele, de tiszta unalmas volt nem tudod miről beszélni, folyamat én beszéltem, elég szar érzés volt, mint ha magammal beszéltem volna, fordítva is szar lehet, mikor a nő beszél , a férfi meg nem tud semmit mondani.

2012. szept. 13. 10:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezért kell a csajt beszéltetni, és összekötni a titeket az "én is"-sel.
2012. szept. 13. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!