Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen volt amikor elvesztetté...

Milyen volt amikor elvesztettétek? THANKS

Figyelt kérdés
Jó volt ,vagy rossz? Megbántátok? Hány éves voltál és mennyi vagy most? Mindent szívesen várok! Amit még gondoltok nyugodtan beleírhatjátok!!! Köszi :)))

2012. szept. 7. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
rossz volt.Elvette a lány,és elfutott vele :(
2012. szept. 7. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Rossz. Két teljes napig kerestem, de nem lett meg.
2012. szept. 7. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:

18 azt hiszem nem emlékeszek...nem bántam meg..főleg nem azt amikor szopott, sokkal jobb volt mint maga a szex vele, de szerintem semmi különleges nem volt benne...nekem a 4 dik alkalom tetszett vele a legjobban mert szét élveztem a punciját...

Viszont maga a kapcsolat k*va szar volt:D és 7 hónap:/..19/f

2012. szept. 7. 22:08
 4/7 anonim válasza:
Mit, kiscicát, kismacskát, mifenét?
2012. szept. 7. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:

ne kötekedjünk már, a kategóriában benne van, meg a kulcsszó is... :)

Nem volt rossz, mert szerelmes voltam, a párom meg gyöngéd.

Nem bántam meg, mert ő megérdemelte, hogy ő vegye el, és nem valami hülyének adtam oda, csak azért nehogy megszóljanak a barinők, hogy én még nem voltam pasival.

20 éves voltam, és nagyon örülök, hogy addig vártam, mert nem pocsékoltam el egy vacak kapcsolatban.

2012. szept. 7. 22:13
 6/7 anonim válasza:

én 10 nap híján 18 voltam. nem bántam meg, ahogy az előző válaszoló írta: legalább nem egy hülyének adtam oda. együtt vagyunk még.

19L

2012. szept. 7. 22:15
 7/7 anonim válasza:
Elég érdekes 12 évesen 2 csajjal.
2012. szept. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!