Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése idősebb...

Szüzesség elvesztése idősebb nővel?

Figyelt kérdés
Mennyire hülyeség belemenni egy ilyenbe, ha huszonévesen még szűz valaki? Már több olyan nem hivatásos negyvenes nővel megismerkedtem, aki benne lett volna, de én végül mégsem mentem bele. Izgatni izgat, de mégsem ismerem az illetőt igazán és talán ciki is nem egy korombelivel.
2012. szept. 6. 13:36
 1/6 anonim válasza:
Miért negyvenesekkel ismerkedsz,ha cikinek találod velük a szexet?A szavaidból kivéve félsz továbbmenni az ismerkedésnél.A következő érett nőnek mondd meg,hogy még szűz vagy,talán még örülni is fog,hogy neki adod a szüzességedet.
2012. szept. 6. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy tapasztalatlan szűzkislánnyal sztem rosszabbul járnál! Ha már van rá sanszod, meg fel is áll rá, mert olyan jól karban van tartva, akkor mi kifogásod ellene? Legalább nem kell átverekedned magad már az elején több 10évnyi női vergődésen, meg önmagára találáson.
2012. szept. 6. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki akkor miért ne??!!
2012. szept. 6. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:
6%

Aztán majd egész életedben kísérteni fog az első szottyadt, ráncos pina amit megfarkaltál. xD

Elég balf@sz lehetsz, ha nem tudsz felszedni egy jó 20 év körüli csajt.

2012. szept. 7. 02:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne gondolkozz, gombolkozz :DDD

A nő az Élet ajándéka, az ajándékot meg illik elfogadni és ha olyan akkor megbecsülni is... Az a baj, hogy minél tovább húzod, annál sanszosabb lesz, hogy az első szex után bele is zúgsz olyanba akibe nem kellene...

2012. szept. 19. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Tuti nagyon, nyomulj rá!!!
2012. okt. 7. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!