Részegen is fáj a szüzesség elvesztése?
Figyelt kérdés
18/L2012. aug. 27. 23:09
1/8 anonim válasza:
Reggelre biztos fájni fog minden nyílásod, miután egy focicsapat átment rajtad.
2/8 anonim válasza:
Nemtom.De ha a csávó is részeg akkor terhesség 99%.
3/8 Mókusgyilkos válasza:
nem ha részeg vagy random kikapcsolnak az ideg pályák. még vmi hülye kérdés?
amúgy nem feltétlenül fog fájni típus függő. plusz lesz még annál nagyobb fájdalomban is részed tekintve h csaj v ez borítékolható.
4/8 anonim válasza:
részegen nem is fogsz rá emlékezni,na meg ront az egészen.
Egy kis alkohol segít ellazulni.DE többet ne.
Nem fáj ez annyira.Én finoman bántam a barátnőmmel,és alig fájt neki,és nagyon örült hogy ilyen óvatos voltam
5/8 anonim válasza:
hát szerintem ez attól nagyobb dolog hogy beb@szva történjen meg... bár én is bebasztam az esküvőmön.. csak az nem fájt... :)
6/8 Hole Hunter válasza:
Baromi romantikus lesz...b@szod.
7/8 anonim válasza:
Ha lóval lesz az első részegen, akkor is a terhesség 99%, de akkor nem fáj.... csak az igazat mondom.
8/8 anonim válasza:
"Ha lóval lesz az első részegen, akkor is a terhesség 99%, de akkor nem fáj.... csak az igazat mondom"
Akkor itt az ideje hogy kipróbáld egy mamuttal is.
A gyakorlat teszi a mestert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!