Barátom erőltetii a szüzességem elvesztését de félek! Szerintetek mit tegyek?
Bővebben leírva:
Lassan 1éve együtt vagyok barátommal,és ő már nagyon szeretné és mondjuk én is szeretném csak hogy túl essek rajta s ne kelljen vele szenvedni,mert már vagy 4-5x próbálkoztunk de mindig meghátrálok mert hogy fáj.És nagyon félek tőle..Mondjuk meglehet hogy nem vagyok rá lelkileg kész vagy nem tudom.. Épp a mai nap is próbálkoztunk,és hát ugye be ígértem erre a napra hogy jaj ma végre túlesek rajta,és nem úgy sült el a dolog mert megint meghátráltam és barátom meg ilyetszól,hogy: "jólvan akkor ne! " de ilyen bunkón..és félek hogy ez miatt elhagy...de bár nem olyan,mert mondta hogy én fontosabb vagyok neki mint a fránya szex..de nem így veszem észre:\
Am 15 vagyok. barátom 18 ..
Kérlek adjatok valami tanácsot ezzel kapcsolatosan !
Szerintetek mit tegyek,nagyon ki vagyok akadva ???? !
fontosabb vagyok neki mint a fránya szex..de nem így veszem észre:\
tévedsz.. egy pasinak mindig a szex az első, és fontosabb
amit tehetsz: ne görcsölj rá a dolgokra, hogy egy évet várt az már egy szép teljesítmény... én az első barátommal egy játékot csináltam: ő elkezdte a tapizást, én meg hagytam, de amikor ugy éreztem hogy állj van akkor szoltam neki hogy állj van.. ő olyankor nem egyből abba hagyta, hanem vagy visszalépett egy szintet, vagy azon maradt amin volt (ami még nem volt baj) és ott csinálta egy darabig... majd ujra probálkozott a következő lépéssel.. ha megint az volt hogy álj megint szinten maradt, csinálta egy darabig és abbahagytuk... szinte mindennap probálkozott, amog egyszer nem mondtam hogy állj...
szóval ha megijedsz ne hagyjátok abba, csak tartson tovább az előjáték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!