Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátom erőltetii a szüzessége...

Kistörpi kérdése:

Barátom erőltetii a szüzességem elvesztését de félek! Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Bővebben leírva:

Lassan 1éve együtt vagyok barátommal,és ő már nagyon szeretné és mondjuk én is szeretném csak hogy túl essek rajta s ne kelljen vele szenvedni,mert már vagy 4-5x próbálkoztunk de mindig meghátrálok mert hogy fáj.És nagyon félek tőle..Mondjuk meglehet hogy nem vagyok rá lelkileg kész vagy nem tudom.. Épp a mai nap is próbálkoztunk,és hát ugye be ígértem erre a napra hogy jaj ma végre túlesek rajta,és nem úgy sült el a dolog mert megint meghátráltam és barátom meg ilyetszól,hogy: "jólvan akkor ne! " de ilyen bunkón..és félek hogy ez miatt elhagy...de bár nem olyan,mert mondta hogy én fontosabb vagyok neki mint a fránya szex..de nem így veszem észre:\

Am 15 vagyok. barátom 18 ..

Kérlek adjatok valami tanácsot ezzel kapcsolatosan !

Szerintetek mit tegyek,nagyon ki vagyok akadva ???? !

2012. aug. 23. 20:38
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Próbálok nem rá görcsölni de egyszerűen nem megy.

Mindig ugy van hogy megbeszéljük hogy melyik nap..de mondtam már neki hogy mi lenne ha nem ugy lenne hogy megbeszélnénk hanem csak úgy spontán jönne ?! s mondta hogy nekem az elsőt nem ugy kéne,hanem felkészülten.:|

2012. aug. 23. 20:52
 12/29 anonim ***** válasza:
73%

Mi ugyanígy sz@rakodtunk vele, 2 hónapba telt, mire sikerült (én 14, ő 18, de szintén szűz volt.)

Egyetlen különbség, hogy ő nem erőszakoskodott, én akartam nagyon végre túllenni rajta, és vele, meg ott bőgtem, hogy még erre se vagyok képes, de nagyon megértő volt velem, ő nem úgy fogta fel.

De mondom, én akartam.

Ne tegyél olyat, amit nem akarsz...

24N

2012. aug. 23. 20:53
 13/29 A kérdező kommentje:
Én is végig bőgöm szinte mindegyik próbálkozásnál hogy én vagyok a hibás és stb:\\\... :(
2012. aug. 23. 20:57
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
hidd el jobb ha nem ugy mész neki a napnak hogy ez lesz az a nap.... mert akkor rágörcsölsz akkár mennyire is nem szeretnéd... valahányszor találkozol a barátoddal csináld meg előtte az előkészületeket, de ne tervezd el hogy ma akkor is...
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen nem kellene ám elkapkodni. Látszik, hogy nem vagy kész rá. És itt nem 1-2 napról van szó. Ha nem képes várni, hanem naponta sürgeti, akkor menjen a pasi, akármennyire is szereted.
 16/29 anonim ***** válasza:
47%

Ha nem állsz rá készen, nem kell csinálnotok. Viszont megértem a barátod: mindig belefogtok, szépen hangulatba jön ő és remélhetőleg te is, erre midig abba kell hagynia mert neked fáj. Az első alkalom akkor is fog fájni ha 10 évet vársz még vele. Nem azt mondom hogy tedd meg ha nem akarod, viszont ne a fájdalom legyen a kifogás...mert mindig fájni fog.

Ez most olyan, mintha szórakoznál vele. Igen, mehet, most meglesz, megcsináljuk, aztán menet közbe mése...döntsd már el. Nem baj ha nem akarod még, de nem húzd az agyát.

2012. aug. 23. 20:58
 17/29 A kérdező kommentje:
Jó de azért próbálkozni lehet nem? ..am meg igen fiatal vagyok még hozzá tudom,de túl akarok rajta esni :\
2012. aug. 23. 21:00
 18/29 anonim ***** válasza:
47%
Ja, és ne hidd, hogy csak megfektetni akar. Egy 18 éves fiú nem vár egy évet, de még egy hónapot se ha azt akarja..
2012. aug. 23. 21:01
 19/29 A kérdező kommentje:
Tudom nagyon jól hogy nem csak megfektetni akar,mert annak már jelei lettek volna az első hónapokban:)
2012. aug. 23. 21:03
 20/29 anonim válasza:
100%
először is... mi az hogy 15 évesen szexelni akarsz?! várj még minimum 2 évet szerintem
2012. aug. 23. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!