Nagyon szeretjük egymást de miért nem akar vajon velem lefeküdni?
Figyelt kérdés
A barátnőm 15 én 16! 1 éve járunk és mindketten szüzek vagyunk! Miért van az hogy mondja le szeretne feküdni velem de mikor arra kerül a sor mégsem! Minél több választ elfogadok és előre is köszi!2009. júl. 28. 22:04
1/11 anonim válasza:
Szerintem azért mert kiváncsi a szexre , de még fél tőle..:S
2/11 anonim válasza:
Nem érzi magát késznek rá, meg szerintem fél is... Tudod, a lányoknál ez máshogy van!
3/11 anonim válasza:
Hát lehet h. hülyeség de szerintem kicsit fél, és próbálja magát rászedni(ezáért mondja neked azt h szeretné),de nem ha arra kerül a sor akkor beijed....
pettingelni pettingeltetek már?
4/11 anonim válasza:
Azért nem akar lefeküdni Veled, mert még éretlen a szexre, Veled együtt. És nagyon okosan tettétek, hogy eddig nem tettétek meg. Egy kicsit várjatok, minimum egy évet, hidd el megéri és még véletlenül se erőltesd. Addig is lehet petting, sok közös program, beszélgetések, esetleg a majdani együttlétről is, hogy ki milyennek képzeli el, mi az amire vágyik, mitől fél, stb.
5/11 anonim válasza:
Legyél nagyon türelmes és óvatos, ha igazán szereted. Engem sokáig győzködött a barátom, mindig akartam, de beijedtem és eszembe jutott a sok mileszha és hogy fiatal vagyok. Aztán egyszercsak bekattant valami, és az egyik délután ráugrottam, nem volt megállás :)
Ne add fel, csak szeresd nagyon!
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, volt petting több, mint 3 hónapja! De azt mondja a pettinget unja! Ha újjazom és felizgul akkor folyton azt suttogja a fülembe, hogy nagyon szeret és hogy le szeretne feküdni velem! Mikor rá kerül a sor semmi! Nem akarom erőltetni, szeretem nagyon de mivel tudnám kicsit bátorítani vagy esetleg ösztönözni kicsit?
2009. júl. 28. 23:22
7/11 anonim válasza:
Majd egy év múlva bátorítsd. Vagy kérdezd meg a szüleit, hogy mivel tudnád bátorítani a lányukat, hogy lefeküdjön Veled...
8/11 anonim válasza:
Figy, megértem, hogy Te nagyon-nagyon akarod, kívánod őt, meg a kíváncsiság is hajt, de Te ne akard őt bátorítani. Rossz esetben ezért a bátorításért, ki fog dobni, mert sürgeted és nem érted, hogy Ő is szeretné, csak egy nő másképp van programozva, mint egy férfi.
9/11 anonim válasza:
Légy türelmes. Aztán majd jön egy másik faszi és ripsz-ropsz a farkára húzza, úgy hogy elfelejt tiltakozni.
10/11 anonim válasza:
Amikor odakerülne a sor, akkor miért lesz mégse? Leállít? Ha leállít indokolja valamivel? Elmondja, hogy miért nem akarja mégsem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!