Üdv mindenkinek! A barátnőm azt állította, hogy szűz, de az ujjam simán becsúszott neki, nem érzett fájdalmat, és vérzés sem lépett fel. Akkor most mi van?
Attól még szűz.Engem is amikor megujjaztak szűz voltam(ill.vagyok) és mégsem fájt sem vérzett..
Meg kell bíznod a barátnődben és semmi probléma nem lesz.
Ezt nézd át, csak hogy tudd mit keresel:
Különös tekintettel erre az ábrára:
Ha megengedi, hogy megcsodáld a szűzhártyáját, és nem találsz semmit, még akkor is lehet szűz, hiszen van akinek teljesen mástól szakad át még fiatalabb korában.
Egyébként mit ér egy kapcsolat bizalom nélkül?
Csak kíváncsiságból, hány évesen jelentkezik manapság ez a probléma?
A szüzesség nem abban nyilvánul meg, hogy fáj-e neki, vagy hogy érzed-e a szűzhártyát....
Nem mindenkinek fáj ha elszakad. A szüzességet pedig ne úgy értelmezd, hogy van-e "még" szűzhártya......ha esetleg végzett már önkielégítést valami tárgyal korábban amit nem mer vagy nem akar elmondani neked akkor saját maga is elszakíthatta, vagy elég gyakori a sportolók körében, hogy bizony egy nagyobb megerőltetésnél is elszakadhat, amit még lehet ő sem érzett igazán.
Szóval ha azt mondja, hogy szűz, még lehet igaz, mert előtted még nem feküdt le senkivel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!