2/12 anonim válasza:
Nos, amelyik lány arra vágyik, hogy "beavassa" a fiút, akkor igen. De végül is az számít a lánynak szvsz, hogy ne bénázza el a dolgokat, oké, hogy szűz, de azért tudja hogy mit merre, legalább akkor nyalakodjon...
3/12 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy. Mármint persze jobb egy szűz mint egy olyan aki már mindenkit megdugott.
4/12 anonim válasza:
Személy szerint a kosokat vagy az oroszlánokat jobban bírom...
5/12 anonim válasza:
hát szerintem jobb az aki már nem szűz
6/12 anonim válasza:
Persze, hogy szeretem. Csak az olyan lányok nem szeretik, akik jobban szeretnek kapni, mint adni.
Egyébként meg nincs a fejedre írva, és mindenki kezdi valahol. Ha szerelmes lesz valaki beléd, ez számít a legkevésbé. Hülyeség ezen aggódnod. Majd belejössz.
7/12 Cicuskaaa123 válasza:
A barátommal egymás szüzességét vettük el.^^
8/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem szeretik. Hozzám se jött oda egy ismerős lány se, hogy ugyan had vegye már el a szüzességem, pedig a java részük tudja, vagy legalábbis sejti, hogy az vagyok, ráadásul 24 múltam már.
9/12 anonim válasza:
nem igazán..jobb lenne ha tapasztalt lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!