Lányok, ti szeretitek a 20 év körüli szűz fiúkat?
Azt mondják, hogy igen, de valójában nem.
Én 22 éves szűz fiú vagyok és a csoporttársaim, akik 19-22 évesek kinevettek, kibeszéltek, amikor megtudták, hogy még szűz vagyok és az egyikük kisfiúnak gúnyolt. Megalázó volt. Pedig nekik aztán semmi nehézség nincs, ha elakarják veszíteni, csak ketté kell tenni, a dolog nehéz részét mi fiúk szenvedjük el. Aki nem magas és jóképű minimum az szinte tuti, hogy szűz marad.
elképesztőek a mai lányok, szánalmasak. ÉS mi van h a as rác nem tudott barátnőt szerezni? Az már bűn? Az már egy ÁÁÁÁLLLLAAATTTTTTT számotokra????
Az már egy nyomorult lélek??? Az már senki carházi kölyök????
Mert a ti szemetekben egy egy nagy kaki a szemetekben mert 15 évesen nem baszrta szétt a rohadtttt seggggeteket???
Annyira beképzeltek, buták, naivak, öntelltek, és a világtól elváró lények a lányok, hogy szavakkal nem tudom elmondani..
Mindent elvárnak, hogy még tenni sem kelljlen a dolgokért..
De most mondjátok meg okoskák, ha már a lányok 16 évesen így gondolkoznak, mint a huszonéves srácok, AKKOR kérdem én mi a Fasss**zttt csináljon az a szerencsétlen srác???
Ez ördögi kör, hába rendesek, normálisak sokan, az emberek nem látják a fától az erdőt..
30 éves szűz lány vagyok,és szerintem az a jó ha valaki minél tovább szűz.
Ha egész életében szűz ez a legmenőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!