Honnan lehet megtudni egy fiúról, hogy még szűz? Ha pl. nem árulja el magától és a viselkedéséből nem lehet kivenni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 17:55
11/15 Hunter92 

válasza:

Miféle atrocitás? Te mi a halál f*száról beszélsz egyáltalán?
12/15 anonim 

válasza:

ARRÓL B@z..!, hogy ugye nem kell bármilyen megtorlástól vagy ilyesmitől tartani, attól hogy közvetlen a lányokkal! Csak azért mert ismerek olyat aki ilyenek parázik, szűz, és azt hiszi ha nyíltan viselkedik egy lánnyal akkor perverz stb.
Csak szeretek ilyen spéci szavakat használni hogy ugye hü de okosnak meg műveltnek tünjek..
13/15 Hunter92 

válasza:

Az ismerősöd az égvilágon semmit sem tud a nőkről és, amíg ilyen hülyeségekre gondol, addig szűz is marad. Megtorlás azért, mert közvetlen a nőkkel. Segítettem már néhány totális lúzer embernek, hogy összeszedje magát, de ekkora hülyeséget még egyiktől sem hallottam.
14/15 anonim 

válasza:

Rólam ezt gondolják pedig 24 vagyok, pedig már 6 éve nem vagyok szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!