Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Honnan lehet megtudni egy...

Honnan lehet megtudni egy fiúról, hogy még szűz? Ha pl. nem árulja el magától és a viselkedéséből nem lehet kivenni?

Figyelt kérdés

2012. szept. 3. 17:55
1 2
 1/15 anonim válasza:
Sehogy.
2012. szept. 3. 17:56
 2/15 anonim ***** válasza:
Óóó, dehogynem! Zavart a nők társaságában, távolságtartó, ölelése bizonytalan, puszi rövid... Én már csak tudom. F
2012. szept. 3. 17:59
 3/15 Hunter92 ***** válasza:
"Ha pl. nem árulja el magától és a viselkedéséből nem lehet kivenni?" Előző, amit te leírtál, az a viselkedés. Ha a viselkedéséből nem lehet kivenni és nem is árulja el, akkor sehogy. Ennek nincsenek külső jelei.
2012. szept. 3. 18:00
 4/15 anonim válasza:
Benne volt a kérdésben hogy "a viselkedésből nem lehet kivenni" szóval mégis sehogy :D
2012. szept. 3. 18:01
 5/15 anonim ***** válasza:

A hmm, én is arra gondoltam amit a második mond. De akkor gondolom ezt magába foglalja a kérdés, szóval hogy ezeket nem csinálja, vagy nem lehet kivenni.

Akkor meg tényleg sehogy, hát hogy lehetne?.

2012. szept. 3. 18:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Engem se néz senki szűznek,pedig az vagyok.16/F
2012. szept. 3. 18:02
 7/15 Hunter92 ***** válasza:
100%
Egyébként meg honnan veszed, hogy minden szűz férfi ilyen? Én amikor még szűz voltam, akkor is teljesen felszabadult voltam a nők társaságában, sosem voltak ilyen gondjaim, mint amiket leírtál. Ezek nem a szüzesség, hanem a félénkség jelei és egy nem szűz férfi is lehet félénk, visszahúzódó.
2012. szept. 3. 18:03
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
A viselkedéséből igenis, hogy ki lehet venni. Akkor meg pláne, ha próbálja eltitkolni. Második voltam...
2012. szept. 3. 18:04
 9/15 Hunter92 ***** válasza:
Minden szűz férfit ismersz a világon, hogy ezt ilyen határozottan ki mered jelenteni?
2012. szept. 3. 18:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Aaa és tényleg!! hogy ez eddig nem jutott eszembe, akkor ez azt jelenti hogy szűzen is lehet felszabadultan viselkedni a lányokkal nyugodtan, bármilyen atrocitás nélkül yuhu
2012. szept. 3. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!