Honnan lehet megtudni egy fiúról, hogy még szűz? Ha pl. nem árulja el magától és a viselkedéséből nem lehet kivenni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 17:55
2/15 anonim 

válasza:

Óóó, dehogynem! Zavart a nők társaságában, távolságtartó, ölelése bizonytalan, puszi rövid... Én már csak tudom. F
3/15 Hunter92 

válasza:

"Ha pl. nem árulja el magától és a viselkedéséből nem lehet kivenni?" Előző, amit te leírtál, az a viselkedés. Ha a viselkedéséből nem lehet kivenni és nem is árulja el, akkor sehogy. Ennek nincsenek külső jelei.
4/15 anonim válasza:
Benne volt a kérdésben hogy "a viselkedésből nem lehet kivenni" szóval mégis sehogy :D
5/15 anonim 

válasza:

A hmm, én is arra gondoltam amit a második mond. De akkor gondolom ezt magába foglalja a kérdés, szóval hogy ezeket nem csinálja, vagy nem lehet kivenni.
Akkor meg tényleg sehogy, hát hogy lehetne?.
6/15 anonim 

válasza:

Engem se néz senki szűznek,pedig az vagyok.16/F
7/15 Hunter92 

válasza:

Egyébként meg honnan veszed, hogy minden szűz férfi ilyen? Én amikor még szűz voltam, akkor is teljesen felszabadult voltam a nők társaságában, sosem voltak ilyen gondjaim, mint amiket leírtál. Ezek nem a szüzesség, hanem a félénkség jelei és egy nem szűz férfi is lehet félénk, visszahúzódó.
8/15 anonim 

válasza:

A viselkedéséből igenis, hogy ki lehet venni. Akkor meg pláne, ha próbálja eltitkolni. Második voltam...
9/15 Hunter92 

válasza:

Minden szűz férfit ismersz a világon, hogy ezt ilyen határozottan ki mered jelenteni?
10/15 anonim 

válasza:

Aaa és tényleg!! hogy ez eddig nem jutott eszembe, akkor ez azt jelenti hogy szűzen is lehet felszabadultan viselkedni a lányokkal nyugodtan, bármilyen atrocitás nélkül yuhu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!