Szüz 18/l még nem szexelt gáz?
Figyelt kérdés
szoval 18 éves lány vagyok és még nem szexeltem eléggé félek töle ezért még barátom se volt nehogy megkérjen
ez gáz ugye?
mit csináljak ellene?
és tényleg nagyon fáj
2012. szept. 3. 16:05
1/9 anonim 

válasza:

Szerintem neked az IQ-d is 18 körül mozog. Ilyen helyesírást, atya ég!
3/9 anonim 

válasza:

elég buta kérdés... szüzesség ellen szex... nem tudtad? Nem, nem fáj annyira, ahogy gondolod. Úgy tűnik számomra, hogy a világ nőinek igen jelentős, mondhatni döntő többsége elveszítette szüzességét, és túl is élte az első aktust. Azt gondolom, hogy veled sem lesz ez másképpen. Besegítsek?
4/9 szamo77db 

válasza:

Egyáltalán nem gáz! Az a gáz, amikor a 12-13 éves kölykök szexelnek az iskolában szünetben, ahogy én hallottam a fiú WC-ben. Egy meg őrködik kint! A fájdalom attól is függ, mekkora pénisszel hoz össze a sors. És próbálj ellazulni. Ezen túl kell jutni, nem kerülhető ki. Talán egy injekcióhoz tudnám hasonlítani, egy villanásnyi fájdalom, míg a tűt beszúrják, aztán a többi már kevésbé rossz!
5/9 A kérdező kommentje:
:(((((((((((((((((
félek
2012. szept. 3. 16:15
6/9 anonim 

válasza:

Várj arra akitől nem fogsz félni.
8/9 anonim 

válasza:

A fájdalomtól való félelem ne tartson vissza. Az életben sok nahézségen és nem túl kellemetlen dolgon túl kell esni
9/9 anonim válasza:
Esetleg szüzességi fogadalommal próbáld élni kedves evilági életetdewt, esküdj örök hűséget magadnak, vagy a mindenhatónak, hogy készségesen tudd sugározni emberszeretetedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!