A 14 éves lányok hány százaléka nem szűz már? Tehát hány százaléka szexelt már?
Figyelt kérdés
kb.2012. máj. 26. 20:55
3/15 anonim válasza:
kevesebb... minden 4. nem szűz szerintem.
azért legtöbben 16 körül veszítik el.
5/15 anonim válasza:
Honnan tökömből szopjam most ezt elő ? csináljak országos felmérést ?
7/15 anonim válasza:
Igen, szerintem is 60 %-kuk már nem az, mivel szerintük gáz ha még szüzek 14 évesen. Én úgy gondolom, hogy az összes ilyen lány egy ordas nagy kurv_a és nem is tetszenek az ilyenek. Fiúknál máshogy van ott 16 évesen szokás. Én is 16 évesen húztam a f_aszomra az első kurv_ámat.
8/15 anonim válasza:
10%... 85% persze... Ki akarja megdugni a kövér csúnya lányokat? Azokból akad könnyű préda 18 évesen is.
9/15 anonim válasza:
VAn, akinek csak a kövér, csúnyák jutnak sajnos és végül rákényszerül, mén már majdnem megléptem, de nem vitt rá a lélek szerencsére. Ekkora bűnt elkövetni nem szabad!
Úgyhogy örülök, hogy 21 évesen végülis egy hivatásos bombanővel vesztettem el.
10/15 anonim válasza:
hömm, arra nem gondoltatok, h ezt csak a környezetekből szűritek le...pl. ha az én középiskolámat veszem alapul, max 2-3 lány lehetett aki korán vesztette el, de például a barátnőim közül még sokan szüzek pedig 18-at már betöltötték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!