Egy buta kérdés! Nemsokára elveszítem a szüzességem, fogamzásgátló mellett a barátom belém élvez, akkor utána a cuccot benyulva próbáljam eltávolítani?
Azt tudom, hogy valamennyi kifolyik belőlem, de ami egy darabig benn marad annak nem lesz kellemetlen szaga?
19 L
Tudom buta kérdés, de tényleg nem vagyok tisztába azzal, hogy egyáltalán kell ugymond némi belső tisztítás vagy sem.
Előbb írt ki egy csaj egy kérdést, hogy első szex után folyása volt. Erre mindenki lehurrogta, hogy mért nem mosdott meg, szóval akkor most mi a helyzet, mert attól, hogy kívül megmosod,a cucc benned marad.
Szóval akkor mindek hurrogták le a csajt
első szex után kétlem h azzal fogsz törődni :D már ha adottak a kislányként megálmodott körülmények XD
és talán a fiúd sem fogja a szemedre hányni h hát te 1. szex után miért nem v ebben vérprofi.
önmagába az is kvázi csoda számba megy h 19 évesen még szűz v nem h még tisztában is legyél mindennel. tipp: muterod is elvesztette a szüzességét meg a bnőid 1 része is szóval talán hasznosabb választ tudnak adni mint 1 pasi :D
A cucc egy része kifolyik, a másik részét meg egy idő múlva eltünteti a szervezet, ennyi.
Amúgy meg első alkalommal minimum egy gumit még húzatnék a sráccal, ki tudja milyen betegsége van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!