Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló mellett késhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló mellett késhet a havi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez volt az 5.fogamzásgátló levél amit kiszedtem. Eddig mindig 6kor már megjött, de most semmi! Normális h az 5. levél után nem pontos? Oké, ez még nem gond az aggodalomra mert még nem telt el a nap, csak furcsállom! Befolyásolja a stressz és az idő a menstruációt attól függetlenül, h tabit szedek? Itt-ott érzek erős görcsöket, de semmi! Lehet felesleges az alkalom, de kíváncsi vagyok a tapasztaltak véleményére! :)

2012. aug. 31. 09:57
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem mindig az utolsó tabletta beszedését követő harmadik, vagy negyedik napon jött meg. lehet, hogy már olyan magas a koncentrációja benned 5 levél után, hogy több idő kell, míg a megvonás jelentkezik. ne aggódj. meg fog jönni. lehet, hogy kell 3-4 nap. akkor izgulj, ha kimarad az egész úgy, ahogy van.
2012. aug. 31. 10:07
 2/8 anonim ***** válasza:

nekem az elején, mindig szombat reggel jött meg, aztán péntek este 11 felé és most megint tolódik szombat hajnal felé

másfél éve szedem

úgyhogy szerintem ez teljesen normális

2012. aug. 31. 10:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Ha esetleg olyan lenne, h kihagy az egész hét, akkor is be vegyem a tabit a 8. napon? V okosabb lenne dokihoz fordulni? :)
2012. aug. 31. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:

ha kimaradna akkor menj orvoshoz, meg vegyél előtte egy tesztet is...

de még az elején vagy és még csak 4 órát késik

1. voltam

2012. aug. 31. 10:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Igenis! :) Köszönöm szépen! :)
2012. aug. 31. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:
első vagyok. akárhogy is van, mindenképpen folytasd ahogy kell. tehát ne told attól függően, hogy mikor jött meg. ha a 6. napon jön meg, akkor is vedd be a 8-on.
2012. aug. 31. 10:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké!:) Ez a 3. nap h nem veszem be a tabit, szóval... :)
2012. aug. 31. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön. Pár órás késés miatt még nem kell beparázni...

Ha nem jön meg, akkor először egy tesztet kell végezni, és ha negatív, csak akkor szabad tovább szedni...

2012. aug. 31. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!