Aki idősebben (30 fölött) kezdte a szexuális életet, milyen volt?
Szia sorstars :)
Haaaaaaaaaaaaaaaat, nekem ugy alakult, hogy vegul igen osszejott azzal, akit emlitettem, hogy nem mertem neki elmondani.
Persze aztan elmondtam.
Es borzaszto volt a pasi! Egy vicc, egy bena valaki.
Nagyon rosszul alakult minden :(
Az osszes alkalom ugy ment, mint egy gep, semmi elojatek, semmi, par perc alatt lezavarta. Kb mintha egy babu lennek. Szornyu volt!
Par honapig voltam vele, de miert? :(
Azota semmi :(((((((
Nagyon sajnálom...
Én egy nagyon empatikus, finomlelkű embert találtam, igaz, kora szerint apám lehetne... ami nem teszi egyszerűvé a dolgot, viszont 10-12 vagyunk együtt, töltekezünk, szeretgetjük egymást... mindkettőnkre ráfér...
Ja, nem mertem elmondani, hogy nincs tapasztalatom, egyrészt égőnek éreztem (de miért), másrészt nem akartam, hpgy megterhelje őt valami felelősségérzet feleslegesen... Így is izgult a kora miatt...
Mit mondjak Neked, Sorstárs? Jól nézed meg, hpgy méltó embernek add oda magad... testileg és lelkileg is... Ismerd az értékedet, légy tisztában magaddal, így menj bele egy kapcsolatba...
Drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!