Aki idősebben (30 fölött) kezdte a szexuális életet, milyen volt?
En is 31 vagyok, es meg nem voltam ferfival...
Talan most alakul, eleg ciki, hogy hogy mondjam meg meg minden.
Neked van valakid ?
Akkor sok sikert Neked is !
A pasi hany eves?
Nem gondolsz ra, hogy nem mered elmondani neki, hanem inkabb hagyod az egeszet ?
Szerintem ez nem ciki, és egy jó partner biztos megérti. Viszont én biztos elmondanám neki, tudom, nem könnyű mert van aki már az én koromban el akarja veszteni, de szerintem az sokkal gázabb h ha valaki fiatalon elveszti teljesen értelmetlenül, valaki olyannal, akit nem is szeretett, mint h idősebben valaki olyannal, akit tényleg szeret. Én személy szerint nem azokat nézem le, akik nem a közvélemény szerint "normális" időben vesztik el, hanem azokat, akik érzelemmentesen, valaki olyannal, akinek tök mindegy, csak csinálhassa valakivel. Az én ismerőseim között is vannak olyanok akik idősebbek és még szűzek, de akad olyan is, aki az általánosság szerint korán vesztette el, viszont tényleg őszintén szeretik egymást a párjával, tehát számomra semmi kivetni való nincs egyikben sem.
16/L
Sziasztok!
Jelentem: elkezdtem, és olyan jó... Nem is érzem magam bénának. Az emberben benne van az ösztön, valahogy jön magától... :))
Sorstársam, Veled mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!