Honnan tudom, hogy kilyukadt a szűzhártyám?
úristen... menj vissza legózni, de kifejtem neked ha akarod, mert úgy tűnik majd csak jövőre lesz biológia órád:
a szűzhártyád sportolás közben is kiszakadhat, vagy csak annyira rugalmas volt (mint nekem) h semennyire sem fájt, és nem is véreztél
a harmadik lehetőség h a párodnak olyan kicsi pénisze van, h nem éreztél belőle semmit.
Szerintem megtortent, vagy ha amszturbaltall regen illetve tampont hasznaltal lehet mar akkor atszakadt es eszre sem vetted, elso szexnel meg nem volt minek fajnia.
Szerintem tuti atszakadt, de hogy meggyozodjel rola vegyel egy tukrot es huzd szet a puncid es nezd meg a huvelynyilast tukorben, ugy latszik hogy megvan-e vagy nincsen. En meg szuz vagyok, s meg is neztem magamnak es tisztan latom a szuzhatyam a tukorben
Istenem,mennyi bunkó ember...Minek írtok,ha nem vagytok képesek normális választ adni?
Vannak olyan közösülések amelyeknél nem lehet észrevenni, hogy kilyukadt, van akinél fájdalmasabb.
21 vagyok 18évesen vesztettem el, nekem sem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!