12-18 évesek válaszára vagyok kíváncsi: szüzek vagytok e még, ha nem, hány évesen vesztettétek el?
Figyelt kérdés
Hozzáfűzhettek többet is a számadatoknál...pl azóta hány partneretek volt, megbántátok e, stb.... statisztikához kellene2009. júl. 27. 12:40
22/40 anonim válasza:
16/F és 14 évesen vesztetem el és azóta egysem volt lehetet volna de nem akarok minden nőt felpróbálni
24/40 anonim válasza:
18 éves elmúltam, mikor elveszitettem...Úgy érzem, semmiről nem maradtam le, hogy megvártam, betöltsem a 18-at. Sőt, szerintem azért volt jó élmény, mert már teljesen érett voltam, és vágytam rá ...
25/40 anonim válasza:
Nagyon ciki de sajnos még szűz vagyok! :(
18/F
28/40 anonim válasza:
Én 17/fiú vagyok. Még szűz vagyok, de nem is akarom elsietni a dolgokat, mert aztán csak rosszabb lesz :)
29/40 anonim válasza:
14/L szűz vagyok!Nem siettettem a dolgokat,majd ha jön az igazi szerelem!:D
30/40 anonim válasza:
18/l szűz vagyok, barátom is ő 22, de ugy néz ki h nemsokáig :P ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!