12-18 évesek válaszára vagyok kíváncsi: szüzek vagytok e még, ha nem, hány évesen vesztettétek el?
Figyelt kérdés
Hozzáfűzhettek többet is a számadatoknál...pl azóta hány partneretek volt, megbántátok e, stb.... statisztikához kellene2009. júl. 27. 12:40
14/40 anonim válasza:
15L\es mar nem szuz...nem tudom de 1x ugy erzes h megbantam 1x pedig h nem...elvezem az eletem amig lehet:P
15/40 anonim válasza:
17 éves avgyok, és szűz. Volt egy baráoom, de csak 2 honapig voltunk együtt a mostanival 4 honapja :)ugyhogy lassan lehet h máshogy lesz
16/40 anonim válasza:
14 évesen vesztettem el, nem bántam meg (két évet együtt voltunk), azóta még két pasival feküdtem le.
16/L Honey
17/40 anonim válasza:
16/L vok
16 előtt 22 nappal feküdtem le a barátommal. Azóta is csak Ő volt és van! Már másfél évesek leszünk! (5 és félhósak voltunk akkor)
És egyáltalán nem bántam meg! Sőt:D Nagyon élvezem vele!:D
18/40 anonim válasza:
Már nem vagyok. 17/ L
Akkor 15 voltam és nem bántam meg. Azóta is Vele vagyok :)
20/40 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válazsokat!
A pontozási komplexusban szenvedőket pedig megkérem arra, hogy ne pontozzák le a válaszokat, mert a kérdésre válaszolt mindenki...nem az volt a kérdés, helyes e ekkor vagy akkor elveszteni a szüzességet, hanem az, hogy kivel mikor történt meg vagy megtörtént e... és mindenkii erre válaszolt...szóval nem értem a pontozókat
2009. júl. 27. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!